Brandul spaniol Hispanitas lanseaza colectia primavara – vara 2016, o colectie casual - chic, eleganta care iti va garanta confortul pe parcursul intregii zile.

comunicat de presa

Colectia de Primavara - Vara 2016 este creata pentru femeia urbana, moderna care pune pe primul loc calitatea si pentru care incaltamintea reprezinta piesa esentiala din outfit.

Pentru primavara care se anunta calda si luminoasa, Hispanitas ti-a pregatit o gama cromatica de tonuri inspirate din natura, precum bej, aur negru, nuga, piatra, os, dar si negru, alb si gri. Insa, culorile vedeta ale noii colectii sunt Rose Quartz, Serenity, Mekong.

Si in acest sezon in realizarea noii colectii primavara - vara 2016, designerii brandului spaniol Hispanitas au tinut cont de tendintele marilor designeri internationali. In aceasta colectie sunt prezente elementele cheie ale sezonului, cu texturi tesute, efecte metalice, animal print si imprimeuri florale.



Toate modelele de pantofi Hispanitas sunt realizate integral din piele naturala 100%, de cea mai buna calitate. Pantofii Hispanitas sunt recunoscuti pentru confortul deosebit. Hispanitas lucreaza exclusiv cu calapoade personale care au fost realizate la cele mai inalte standarde si care fac pantofii Hispanitas deosebit de confortabili.

Si pentru ca garderoba ta merita "un refresh", noile modele de balerini si mocasini Hispanitas, realizate din piele naturala 100%, cu texturi metalice, animal-print sau imprimeuri florale, iti vor oferi nota de fashion de care au nevoie outfiturile tale, iar platformele si noua forma a tocurilor, "acel ceva" care te va ajuta sa treci de la o tinuta smart-casual la una eleganta.

Astfel, in noua colectie Hispanitas isi au locul balerini cu toc de 2,5 – 3,5 cm, mocasini, pantofi cu toc (8cm) si celebrii sneakersi. Ce alte incaltari sunt mai bune pentru plimbari lungi decat sneakersii? Alege sneakersi simpli sau sneakersi colorati si distractivi, pe care ii poti asorta la orice tinuta si te poti bucura din plin de ei, in conditiile in care sunt extrem de confortabili si placuti la vedere.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Imaginile pentru noua campanie Hispanitas au fost realizate in Lisabona, un oras romantic plin de traditie si stil. Colectia Hispanitas primavara - vara 2016 este completata de genti si accesorii noi precum, portofele si curele, dedicate atat partii feminine cat si partii masculine.

Colectia Hispanitas primavara – vara 2016 poate fi gasita incepand cu luna martie, in magazinul Hispanitas - Baneasa Shopping City, etaj 1 sau de pe www.hispanitas.ro.

Hispanitas - Joy Is a choice!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri