Cafeaua cu lapte nu este o inovatie. Ea a aparut inca din perioada in care cafeaua era un produs greu de gasit. Pentru a atenua amaraciunea boabelor, oamenii au inceput sa adauge lapte, transformand banala cafea intr-o incantare pentru simturi.

comunicat de presa:

Pauzele de la birou sunt acum pline de energie datorita biscuitilor digestivi McVitie`s si al laptelui condensat Maresi. Cele doua branduri din portofoliul Maresi Foodbroker au devenit partenerii tai ideali in pauzele binemeritate de la locul de munca. Biscuitii McVitie`s si laptele Maresi ofera energia necesara pentru a face fata unei zile incarcate si ajuta la mentinerea senzatiei de satietate pe o perioada mai lunga de timp, fara un continut mare de calorii.

Coffee break-ul poate fi benefic chiar si la locul de munca, deoarece o pauza luata la momentul potrivit poate elimina stresul si unele tensiuni, crescand astfel eficacitatea la locul de munca. Studii recente realizate la London School of Hygiene and Tropical Medicine au aratat ca, prin consumul de cafea in pauze, memoria si concentrarea sunt imbunatatite, iar numarul greselilor facute de angajati este redus considerabil. De asemenea, momentul relaxant al pauzei de cafea favorizeaza creativitatea si procesul de socializare dintre angajati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

Laptele condensat Maresi - desavarseste cafeaua in fiecare zi

Cafeaua cu lapte nu este o inovatie. Ea a aparut inca din perioada in care cafeaua era un produs greu de gasit. Pentru a atenua amaraciunea boabelor, oamenii au inceput sa adauge lapte, transformand banala cafea intr-o incantare pentru simturi.

„In ultimi ani, romanii au dobandit un interes din ce in ce mai crescut pentru produsele naturale. De aceea, ne-am decis sa venim in intampinarea cerintei lor si cu un lapte condensat. Laptele Maresi este un produs 100% natural, fara conservanti si fara adaos de zahar, ce poate fi folosit in cafea, in ceai sau chiar in prepararea unor deserturi.”, a declarat Raluca Hendoreanu, Brand Manager Maresi Foodbroker.
Laptele condensat Maresi este obtinut din lapte proaspat din Alpii austrieci, in urma unui proces prin care cantitatea de apa din lapte este extrasa, ceea ce ii ofera un termen de valabilitate de pana la 12 luni de la data producerii.

Biscuitii McVitie’s aduc gustul placut al pauzei

Biscuitii digestivi sunt printre cele mai consumate gustari, fiind nu doar nutritivi, ci si satiosi. De aceea, atunci cand apare pofta de dulce, acestia constituie gustarea perfecta pentru pauzele de la birou.

McVitie`s Digestive nu contin coloranti sau arome artificiale si sunt produsi din ingrediente atent selectionate: faina de grau, faina integrala si bicarbonat de sodiu. Baza pentru cheesecake, budinca si fursecuri sau pur si simplu consumati cu ceai, branza sau cafea, McVitie`s au devenit cei mai indragiti biscuiti englezesti, aflandu-se in topul preferintelor consumatorilor din peste 100 de tari.

„Cu o traditie de peste 120 de ani, biscuitii McVitie`s sunt consumati in intreaga lume datorita continutului bogat in fibre, a ingredientelor sanatoase si a numarului de calorii scazut, dar si datorita ritualului de consum: cu cafea, ceai sau fresh de portocale. Nu doar ca sunt un start bun la inceput de zi, ci pot constitui si gustarea perfecta din pauzele de la munca, oferindu-ti energie de fiecare data cand ai nevoie”, a adaugat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri