Adeseori, parul frumos este motiv de mandrie pentru majoritatea femeilor. Frumusetea si sanatatea parului sunt elemente esentiale pentru ca tu sa arati bine si sa te simiti admirata. Pentru ca frumusețea inseamna stare de bine si sanatate, laboratoarele VivaNatura au creat o gama de produse pentru ingrijirea parului pe baza de ingrediente naturale, eficiente si din materii prime de cea mai buna calitate.

Comunicat de presa

Fiind in proportie de 96-98,5% naturale, uleiurile pe care le contin sampoanele, cremele si balsamurile VivaNatura sunt procesate la rece, astfel ca vitaminele, mineralele si antioxidantii raman activi. Uleiurile naturale, de ricin, argan sau masline, extractele din plante precum galbenele, musetel, aloe sunt doar cateva din ingredientele ce actioneaza sinergic pentru ca parul sa devina matasos, cu volum si plin de viata.

Gama pentru ingrijirea parului de laVivaNatura contine:
Balsam de par cu aloe si tataneasa: are efect regenerant, tonic si nutritiv
Crema cu extracte natural si petrol: impotriva caderii parului, revitalizeaza radacina si firul de par
Masca de par cu ginseng si argan: pentru refacerea si fortifierea firului de par
Sampon antimatreata cu rozmarin si ulei de tea-tree: rol antimicotic si antiseptic
Sampon pentru par normal si gras cu lamaie si argan: inlatura sebumul fara a usca parul
Sampon pentru par uscat cu aloe si brusture: ofera hidratarea optima

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Îți doresc timp…

Potrivite oricarui tip de par, produsele VivaNatura fortifica podoaba capilara tocmai datorita lipsei de substante toxice. Indiferent de caracteristicile parului – drept sau ondulat, rar sau des, subtire sau uscat, extractele natural si vitaminele din componenta vor actiona in mod eficenta stimuland regenerarea celulara.

VivaNatura – eficient, natural, romanesc!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri