1 Februarie 2012 publicat în Noutati 6 share-uri

Certificate biologic, produsele alimentare MATT&DIET sunt 100% vegetale, avand la baza ingrediente naturale sau care provin din Agricultura Ecologica.

Certificate biologic, produsele alimentare MATT&DIET sunt 100% vegetale, avand la baza ingrediente naturale sau care provin din Agricultura Ecologica.

Cu un continut scazut de colesterol, fara gluten, sare, drojdie, grasimi adaugate si foarte bogate in fibre, produsele MATT au un efect benefic asupra organismului pentru a raspunde necesitatilor nutritionale deosebite.

Gama MATT cuprinde: produse de panificatie (paine cu cereale, paine nedospita, grisine, biscuiti cu Alac sau rozmarin), lapte ecologic din soia, gustari dulci 100% vegetale (tarte cu fructe si batoane cu ciocolata), produse dietetice Vivislim- substituenti ai meselor.

Astfel, Matt&Diet este solutia optima la nevoile mereu diferite ale consumatorilor, fiind recunoscute pentru gustul placut inconfundabil, oferind organismului bunastarea dorita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România

Recomandare pentru o gustare usoara: tarta cu gem de caise/ fructe de padure + 1 pahar 250 ml de lapte ecologic din soia.

Gama Matt & Diet este disponibila in farmaciile Help Net selectionate.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri