Indiferent de stilul pe care il ai, catvea obiecte vestimentare nu trebuie sa iti lipseasca din arsenal, pentru ca ele te vor ajuta sa faci fata oricarei ocazii.

Aceste obiecte vestimentare sunt versatile, adica le poti adapta cu usurinta oricarui moment al zilei sau oricarui stil vestimentar. Culoarea joaca un rol esential, fiindca aceste lucruri trebuie sa fie usor de adaptat celorlalte haine din sifonierul tau. Astfel, aceste elemente vestimentare de baza trebuie sa fie monocromatice sau in culori neutre, iar ca sa mergi "la sigur" poti alege nonculorile alb sau negru.

De asemenea, acestea trebuie sa fie de o foarte buna calitate, acest aspect fiind foarte important pentru o haina pe care te poti baza mereu. In acelasi timp, alegeti modelele clasice fiindca acestea nu se vor demoda niciodata. Investind in aceste zece obiecte vestimentare va asigurati o baza vestimentara ce va va ajuta sa nu cheltuiti mereu, prea multi bani pe haine.


1. Costumul

Ar trebui sa aveti in sifonier un costum negru business format din sacou cu nasturi si fusta sau pantaloni. Acesta se va dovedi extrem de util atunci cand trebuie sa aratati profesional. Trebuie sa va asigurati ca acest costum este facut dintr-un material de buna calitate, nu foarte gros, ce se poate potrivi oricarui sezon.

Astfel de piese gasiti de exemplu, in magazinele Yokko.



2. Un blazer negru


Acest element vestimentar trebuie sa il aveti in mod imperativ. Fiindca este negru, el poate fi purtat cu aproape orice si de asemenea ofera posibilitatea de a crea tinute foarte diverse, doar schimband accesoriile. Acest blazer trebuie sa vina perfect, sa se potriveasca tipologiei corporale a celei care il poarta, subliniiidu-i frumos talia.



Blazer Zara


3. Camasa alba


Acesta este un alt element important care trebuie sa nu lipseasca din garderoba. Camasa alba poate fi in acelasi timp trendy (daca este purtata cu jeansi) si profesionala daca este purtata cu un costum business. Alegeti de asemenea camasi din bumbac de foarte buna calitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri