Pantofii cu toc fac parte din arsenalul feminin al femeilor si din acest motiv, acestia sunt atat de ravniti. Tocurile ne pun in evidenta feminitatea si eleganta. Insa tot farmecul poate fi spulberat de grimase ce tradeaza senzatia de disconfort pe care pantofii cu toc o pot provoca daca nu sunt alesi cu atentie.

Analizeaza in acelasi timp daca o pereche de pantofi este facuta cu profesionalism, urmarindu-i calitatea. Uita-te la modul cum este imbinata talpa, daca este bine lipita sau cusuta.

De asemenea, pantofii de calitate vor avea interiorul realizat in intregime din piele naturala si nu din material sintetic. Materialele naturale permit picioarelor sa respire, de aceea conteaza atat de mult in alegerea unei perechi de pantofi ideali, desi exista si variante eco la fel de recomandabile (Natalie Portman detine o linie de incaltaminte eco, facuta cu profesionalism, deci fara riscuri pentru picioarele noastre).

6. Varfurile ascutite au un minus la capitolul confort

Pantofii cu tocuri si cu varfuri ascutite sunt dificil de purtat si nu prea confortabili. De cele mai multe ori, acest design de incaltaminte iti inghesuie degetele de la picioare intr-un mod neplacut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Caria dentară – ce este și cum se tratează

Un sfat ar fi acela ca, daca iti doresti o astfel de pereche de pantofi, sa iti cumperi una care sa fie cu jumatate de numar mai mare decat masura ta obisnuita; astfel iti vei bucura degetele cu destul spatiu pentru ca in final tu sa te simti mult mai bine in timp ce iti desfasori diversele activitati.

7. Ocazia

Incaltamintea cu toc pentru ocazii speciale trebuie in primul rand sa se potriveasca cu restul vestimentatiei. De asemenea, trebuie sa iei in considerare si locatia evenimentului. De exemplu, o pereche de stiletto nu se vor potrivi unei petreceri in gradina.

8. Pretul

Desigur, suntem dispuse sa platim o suma maricica pentru o pereche de pantofi cu toc, deosebita, dar este important totusi, din considerente practice, sa nu ne depasim bugetul alocat atunci cand am pornit la cumparaturi.

Fotografii: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri