Pantofii cu toc fac parte din arsenalul feminin al femeilor si din acest motiv, acestia sunt atat de ravniti. Tocurile ne pun in evidenta feminitatea si eleganta. Insa tot farmecul poate fi spulberat de grimase ce tradeaza senzatia de disconfort pe care pantofii cu toc o pot provoca daca nu sunt alesi cu atentie.

De cele mai multe ori ne simtim jenate de prezenta vanzatoarei si nu indraznim sa incercam perechea de pantofi pe care ne-am ales-o, pe indelete. Insa acest aspect este esential atunci cand vrem sa ne luam o incaltaminte cu toc (ceea ce devine o problema si mai mare atunci cand ne cumparam incaltamintea de pe internet). Daca mergi intr-un magazin de pantofi, nu te mai simti stanjenita si incalta-te cu ambii pantofi, apoi plimba-te cateva minute prin magazin.

Incearca sa iti dai seama daca esti in perfect echilibru pe aceste tocuri. Daca ai doar o mica senzatie ca ceva este in neregula, ar trebui sa te gandesti indelung daca sa cunperi acea incalataminte sau nu. In viata de zi cu zi, vei fi nevoita sa faci o multime de lucruri solicitante incaltata cu acei pantofi. Te vei grabi din punctul A in punctul B, uneori incarcata cu sacose de cumparaturi si facand fata unui ambient urban nu chiar prietenos tocurilor: trepte alunecoase si trotoare denivelate; deci, daca gasesti ca iti este destul de dificil sa iti mentii postura mergand in interiorul magazinului, inseamna ca acei pantofi nu au fost facuti pentru activitatile din timpul zilei. Daca vreti sa va simtiti bine in pantofi cu toc pe timpul zilei, cautati acele modele cu tocuri nu foarte inalte - 6 cm este idealul elegantei si confortului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Caria dentară – ce este și cum se tratează

4. Ce mai ai garderoba

Una dintre cele mai enervante greseli pe care le facem atunci cand ne cumparam incaltaminte este ca uneori investim in ceva ce nu vom purta niciodata sau nu prea curand. Facem aceasta greseala lasandu-ne vrajite de perfectiunea unor pantofi cu toc, fara sa ne gandim daca acestia se potrivesc sau nu, cu ceea ce mai avem noi in sifonier.

Deci, in momentul cand vrem sa ii cumparam, ar fi bine sa ne vizualizam purtand acesti pantofi in cat mai multe variante vestimentare pe care le avem deja la dispozitie. Daca vrei sa iti cumperi niste pantofi iar in acel moment nu iti vin destul de multe idei, este mai bine sa ii lasi pe raftul magazinului.


5. Calitatea incaltamintei

Uneori, incaltamintea cu toc provoaca dureri ale picioarelor datorita presiunii pe care o adauga in partea superioara a talpii. Daca un pantof este bine facut, atunci ar trebui sa te simti echilibrata si in acelasi timp sa simti ca greutatea corpului este in mod uniform distribuita pe toata suprfata talpii, de la calcai inspre varfuri si nu doar in partea frontala. De cele mai multe ori, pantofii cu tocul foarte inalt provoaca astfel de neplaceri.
6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri