Pantofii cu toc fac parte din arsenalul feminin al femeilor si din acest motiv, acestia sunt atat de ravniti. Tocurile ne pun in evidenta feminitatea si eleganta. Insa tot farmecul poate fi spulberat de grimase ce tradeaza senzatia de disconfort pe care pantofii cu toc o pot provoca daca nu sunt alesi cu atentie.

Iata ce ar trebui sa aveti in vedere atunci cand mergeti sa va cumparati pantofii cu toc ideali.

Pantofii cu toc in functie de forma corpului. Cum sa ii alegi?

  • Daca ai glezne groase, nu iti cumpara pantofi cu barete, fiindca acestea iti vor scoate in evidenta gleznele, atragand atentia asupra lor. Cei mai potriviti sunt "pantofii pump"(decupati, indiferent de lungimea si grosimea tocului/vezi si imagine dr.- sursa). Sunt modelul care va vor avanta ja cel mai bine picioarele, facandu-le sa para mai lungi.
  • Daca ai picioarele scurte, evita pantofii cu barete in forma de “T” fiindca acestea iti vor scurta si mai tare picioarele, facandu-le sa para mai groase decat in realitate. De asemenea, nici pantofii cu baretuta pe glezna nu sunt potriviti pentru tipologia ta corporala. Opteaza pentru pantofi deschisi, in nuante de “nude”, cu toc inalt. Acestia te vor avantaja cel mai mult.
  • Daca vrei sa dai senzatia ca ai picioarele mai lungi, atunci pantofii cu toc si varf ascutit sunt cei mai potriviti. Ei vor crea iluzia inaltimii mai mari. Cu atentionarea ca aceasta tipologie de pantofi poate fi neconfortabila pentru cele care au laba piciorului mai lata. In acest caz, ar trebui sa pastrezi acesti pantofi doar pentru ocazii speciale.
  • Daca ai laba piciorului mai lata, atunci cei mai potriviti sunt pantofii care au varful rotunjit, acestia fiind si cea mai confortabila optiune, in plus, aceast design de pantofi este incarcat de un aer vintage si in acelasi timp chic.

Pe ce sa dai banii...

Este bine sa cheltuiesti mai mult pentru pantofi cu toc clasici – tipul “pump”. O pereche de pantofi negri clasici, de calitate, spre exemplu, poate fi purtata cu orice si in acelasi timp "vor trai" o vesnicie fara sa fie demodati. Investeste in acelasi timp pentru incaltaminte destinata ocaziilor cand trebuie sa arati business: munca, interviuri pentru angajare, internshipuri, conferinte, etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri