Fii Jamaica si primesti, gratuit un hamac marca Puma!

Alege cea mai spectaculoasa colectie Puma, de anul acesta, special creata pentru pentru vacanta de vara, festivaluri de muzica, mare si plaje nisipoase si primesti gratis un hamac marca Puma!*

Toate articolele sunt fabricate 100% din bumbac, astfel fiind moi si confortabile la purtare.

Vezi colectia si te vei convinge! Nu vei gasi ceva mai pe deplin asortat la spiritul vacantelor, caci aspectul luminos si racoros se regaseste in intreaga colectie. Design-ul acesteia variaza de la culori de o stralucire tropicala la curbe fine si limpezi.

Noua colectie Jamaica by Puma este disponibila in magazinul online Zorilestore.ro, fiind singurul site din Romania care iti ofera posibilitatea sa vezi articolele din toate unghiurile( 360 grade). Misiunea acestuia este aceea de a te ajuta sa gasesti mult mai usor ceea ce ti se potriveste cel mai bine, in materie de haine, incaltaminte si accesorii astfel incat sa reusesti sa te exprimi si sa iei atitudine in orice moment al vietii tale.

* Plaseaza o comanda de minim 400 RON, in care sa ai numai articole din colectia Jamaica si primesti gratuit un hamac marca Puma.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri