O femeie stilata stie ca a se imbraca sexy denota abilitatea de a crea un balans intre iluzie si simetrie. Este o mare diferenta intre a fi imbracata frumos si a arata 'bitchy'. Nu credeti? - aceasta este una dintre problemele vestimentare ale multor femei din Romania. Oriunde intorci privirea vezi incercari nereusite de "a fi sexy", incercari ce se transforma chiar intr-o anume forma de auto-anulare...

Propunere Jason Wu, pentru primavara/vara 2011

Ca sa va subliniati talia este de ajuns o jacheta scurta ce va marca linia naturala a trupului.

2. Stati departe de toate obiectele vestimentare ce transmit conotatii ale sexualizarii

Eliminati imbracamintea din spandex, bluzele transparente, blugii stramnti si cu talia foarte joasa sau leggingsii atat de stramnti incat dezvaluie in detaliu, toate partile trupului feminin si care fac parte mai degraba, dintr-un univers pornografic. Si lista continua... topurile atat de mulate incat sanii nu mai au loc, sau fustele scurte-scurte si stramte-stramte care nu mai lasa loc nici posteriorului, jeansii cu un numar mai mic, inscriptionati in diverse feluri si care denota doar kitsch.

Una dintre cele mai frecvenete greseli ale plinutelor de exemplu, este aceea ca, incercand sa arate sexy, ele se imbraca cu lucruri foarte stramte care nu fac decat sa le scoata in evidenta surplusul de grasime din diferite parti ale corpului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

La randul lor, fetele foarte slabe nu pierd nicio ocazie pentru a-si arata abdomenul plat, chiar daca astfel de tinute sunt potrivite mai degraba salii de gimnastica sau mersului la plaja.

3. Purtati doar ceea ce va vine bine!

Presiunea trendurilor din fiecare sezon este extrem de mare dar asta nu inseamna ca trebuie sa adoptati fiecare model, mai ales daca acea propunere vestimentara nu va avantajeaza. Nu suntem toate identice si de aceea, ceea ce ii vine bine uneia nu ii sta bine celeilalte. Sa stii sa te imbraci "sexy" inseamna si sa stii cu ce iti sta cel mai bine.

De exemplu, anul acesta sunt in trend “salopetele”, foarte senzuale de altfel. Dar asta nu inseamna ca tuturor ne-ar sta bine intr-un astfel de obiect vestimentar. Ce-i drept, o salopeta i s-ar potrivi cel mai bine unei fete cu alura longilina.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri