'70 Glam' este tendinta care vorbeste despre sexualitate asumata, dar si o atitudine nonsalanta, reusind sa impace cele doua directii ale modei acelei perioade: sofisticata, stralucitoare si relaxata, improvizata cu talent in tinute 'boho chic'.

Accesoriile sunt si ele desprinse din paginile revistelor si garderoba fashionistelor din anii ‘70: avem sandale cu talpa ortopedica care se prind cu panglici late pe glezna, perfecte pentru zi, dar si cizme peste genunchi, din piele intoarsa la Pucci, pentru un look tineresc. La Yves Saint Laurent sandalele din piele aurie sunt inspirate din ceea ce purta Jerry Hall in noptile salbatice din Club 54. Gentile, la fel de colorate ca si vestimentatia, oscileaza ca marime intre extra small si mediu, iar o floare purtata in par sau atasata de centura in mod sigur va genera cele mai fashion invidii ale celor care au uitat ca moda nu mai este de mult o poveste despre uniforme.

“70 Glam” este tendinta care vorbeste despre sexualitate asumata, dar si o atitudine nonsalanta, reusind sa impace cele doua directii ale modei acelei perioade: sofisticata si stralucitoare, asa cum era ea purtata in Studio 54, si relaxata, improvizata cu talent in tinute “boho chic”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Colectii reprezentative: Yves Saint Laurent, Emilio Pucci, Alberta Ferretti, Roberto Cavalli, Louis Vuitton, Marc Jacobs.

Form follows function

Cea mai buna demonstratie despre cum evolueaza moda a facut-o Elbaz in noua lui colectie hit pentru Lanvin. Ea debuteaza cu rochii care par compuse din jumatati ale rochiilor lui fetis, daruite cu generozitate intregului mapamond prin colectia lansata pentru H&M, dar completate cu jumatati epurate de orice detaliu, de o simplitate frapanta, total neobisnuita, daca ar fi sa ne raportam la toata istoria casei. Ca si in cazul Miucciei Prada, Elbaz are abilitatea innascuta de a simti incotro se indreapta moda, de aceea colectiile lui sunt extrem de asteptate, dar si copiate sau citate de cei care inca simt nevoia sa ii lase pe altii sa riste in locul lor. Privind colectia, ai senzatia ca descoperi ceea ce pana acum a fost ascuns sub faldurile si drapajele de material pretios, o baza decupata matematic, o forma simpla, riguroasa, dar mai puternica viziual decat 10 colectii couture baroce.

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri