Iarna lunga si geroasa nu se da plecata de pe meleagurile noastre, desi am intrat in luna martie. 1 martie este, oficial, data cand primavara isi intra in drepturi. Dupa cum bine stim, este momentul cand trebuie sa trecem si la garderoba de primavara, sau daca vremea rece nu ne permite, la elemente care ne trimit cu gandul la acest anotimp. Toate ne dorim sa fim mai frumoase, mai sexy, mai elegante in luna femeii si sa ne accesorizam tinuta cu un martisor.

Martisor Larissa Fashion

Larissa Fashion ofera femeilor un martisor sub forma unei reduceri de 30 RON, pentru a celebra luna dedicata lor. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.larissafashion.ro, sa inscrii codul FEMEIELF la check-out, atunci cand finalizezi comanda si vei beneficia de reducerea de 30 RON, indiferent de valoarea cumparata. Astfel, vei fi mai aproape de cadoul dorit.

Larissa Fashion iti propune cateva sugestii de elemente vestimentare, cu motive florale, menite sa te inveseleasca si sa-ti coloreze prezenta la birou, cand iesi cu prietenii sau cand servesti cina in oras.

Fusta neagra cu trandafiri rosii

Poarta cu incredere fusta neagra cu trandafiri rosii! Nu-ti mai ascunde picioarele, deoarece daca o accesorizezi cu o pereche de sandale inalte, vei ramane surprinsa cat de sexy poti fi. Daca o vei asorta cu o bluza uni, nu doar ca vei emana energie pozitiva ci vei fi si in trend deoarece floricelele sunt la mare cautare anul acesta.

Bluza de dama casual cu floricele mov

O bluza care iti da un aer de eleganta victoriana, dar in acelasi timp iti ofera lejeritatea de care ai nevoie atunci cand ai multe drumuri de facut sau multe intalniri de onorat intr-o zi. Fiind o bluza casual, o porti purta si la o intalnire cu prietenii sau la o plimbare cu iubitul. De un lucru poti fi sigura, te vei simti bine in tinuta ta si nu vei trece neobservata.

Bucura-te de venirea primaverii alaturi de Larissa Fashion si poarta cele mai inspirate tinute!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri