Fusta mini face furori la orice varsta! Nu exista absolut niciun motiv pentru care o femeie nu poate purta o fusta mini oricand isi doreste acest lucru. Totusi, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand vreti sa purtati o fusta scurta.

3. O fusta mini devine cu atat mai interesanta, cu cat reusiti sa purtati colantul sau dresul potrivit, asa ca nu va feriti sa experimentati culori sau densitati. Desigur, cel mai frumos este piciorul nud, insa puteti sa alegeti si o varianta de mijloc, anume “ciorapii plasa”. In cazul femeilor cu varsta peste 50 de ani, se recomanda colantul opac. Puteti sa vedeti mai multe modele de dresuri aici.

4. Alege-ti look-ul potrivit, pentru ca nu orice femeie poate sa poarte ceea ce ii vine bine alteia. Trebuie sa stii ce te avantajeaza cel mai bine, pentru ca fustele mini difera si ele si in functie de design si taieturi, dezvaluind mai mult sau mai putin. Clasica fusta in taietura A le avantajeaza pe majoritatea femeilor, deci poate fi o optiune buna oricand. Daca ne gandim la varsta, acest tip de fusta este nimerit pentru femeile de peste 30 de ani. In acelasi timp, fustele mini stramte, le avantajeaza mai mult pe fetele slabe, tinere si cu picioare lungi (totusi nu este o regula “batuta in cuie”, trebuie sa aveti mare grija in ceea ce priveste punctul 2, enuntat mai sus).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

5. Pentru femeile de peste 40 de ani insa, lungimea fustei trebuie sa mai creasca totusi putin. De asemenea, femeile din acesata categorie de varsta tind sa caute mai mult confort si libertate de miscare atunci cand isi aleg fusta mini. Sunt foarte potrivite fustele "stil A", dar ganditi-va la fuste in stil kilt, “fuste parte peste parte” sau fuste cu pliuri. Culorile mai inchise sunt recomandate.

6. Peste 50 de ani, fustele scurte trebuie sa devina mult mai conservatoare. Trebuie sa creati acel look al femeii de cariera. La aceasta varsta, fusta scurta inseamna nu mai mult de 2-3 centimentri deasupra genunchiului. Purtati-o cu o bluza, jacheta, blazer sau chiar un pulover in stil oxford, pentru tinuta de zi.

In ceea ce priveste incaltamintea potrivita, sunt recomandati pantofii “pump”. Creatoarea de moda Diane von Furstenberg va ofera un frumos exemplu in ceea ce priveste "fusta mini", la o varsta inaintata, tinuta ei fiind una de seara. Rozul si paietele sunt minuat ritmate cu negrul sobru. Va spuneam mai sus ca la aceasta varsta, sunt recomandati colanti sau ciorapi mati, insa chiar si la peste 50 de ani, asemenea picioare merita aratate!

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri