Fusta mini face furori la orice varsta! Nu exista absolut niciun motiv pentru care o femeie nu poate purta o fusta mini oricand isi doreste acest lucru. Totusi, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand vreti sa purtati o fusta scurta.

Lungimea tocurilor poate varia, desigur, in functie de inaltimea fiecareia. Unei femei foarte inalte i se vor potrivi evident, tocuri mai mici, iar o femeie de inaltime mica sau medie va fi avantajata de tocuri inalte. Totusi, desigur ca variabilele varstei si ocaziei cand purtati fusta, intra de asemenea in discutie. De exemplu, tanara vedeta din "Gossip Girl", Blake Lively poarta o tinuta incantatoare, cu ocazia unui interviu televizat. Observati cat de mult isi dezvaluie picioarele, acoperind insa mai mult in partea de sus. De asemenea, combinatia dintre nuante de albastru si galbenul pantofilor "pump" este una absolut deosebita:

Un exemplu bun si aici, el adresandu-se femeilor care nu respecta neaparat "standardele", dar care oricand pot arata minunat intr-o fusta mini, daca stiu cum sa o imbrace:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri