Când vine vorba de alegerea unor sandale cu toc potrivite pentru a fi purtate zilnic, confortul și stilul sunt aspecte esențiale. Îți prezentăm acum trei modele de sandale cu toc, care pot fi purtate zilnic.

1. Pikolinos W3H-1892

Sandalele Pikolinos W3H-1892 sunt un simbol al eleganței și confortului, perfecte pentru a fi purtate zi de zi. Fabricate în Spania, aceste sandale sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, garantând durabilitate și rafinament.

Tocul de 5 cm oferă o înălțime subtilă, aducând un plus de eleganță fără a sacrifica confortul. Cu un design simplu și stilat, culoarea bej se potrivește perfect cu o varietate de outfituri, adăugând un aer sofisticat fiecărei apariții. Interiorul și branțul din piele asigură o senzație plăcută la purtare, iar catarama garantează o fixare sigură.

Cu o înălțime totală de 10.5 cm și o greutate redusă de doar 262 g, aceste sandale sunt ideale pentru a completa orice ținută cu eleganță și stil, fără a compromite confortul în timpul zilelor aglomerate.

2. Piazza 910853

Sandalele Piazza 910853 sunt alegerea ideală pentru femeile moderne care caută un echilibru perfect între stil și confort pentru zilele aglomerate. Aceste sandale cu toc, într-o nuanță elegantă de alb, sunt confecționate din materiale de cea mai înaltă calitate, asigurând durabilitate și rafinament în același timp.

Partea superioară din piele naturală netedă conferă un aspect sofisticat și elegant, în timp ce interiorul și branțul din piele oferă confortul necesar pentru purtarea zilnică. Înălțimea tocului de 3 cm adaugă un plus de stil fără a compromite stabilitatea, iar închiderea cu scai este practică și prezintă o fixare sigură.

Cu o înălțime totală de 10 cm și o greutate redusă de doar 178 g, aceste sandale sunt perfecte pentru a completa orice ținută casual sau de birou, aducând un aer fresh și elegant în fiecare pas.

3. Baldowski D03512-4757-005

Sandalele Baldowski din colecția Prestige, modelul D03512-4757-005, sunt un amestec perfect de eleganță și confort, ideal pentru a fi purtate în fiecare zi. Fabricate în Uniunea Europeană din materiale de cea mai înaltă calitate, aceste sandale evidențiază rafinamentul și atenția la detalii a mărcii.

Partea superioară din piele naturală netedă conferă un aspect sofisticat, în timp ce interiorul și branțul din piele asigură confortul necesar pentru purtarea zilnică. Tocul de 5 cm, acoperit cu piele, adaugă un plus de stil fără a compromite stabilitatea. Detaliul de metal auriu adaugă un element de eleganță suplimentar, fiind integrat în designul sandalelor. Închiderea cu cataramă este practică și garantează o fixare sigură.

Cu o înălțime totală de 10 cm și o greutate redusă de doar 232 g, aceste sandale sunt alegerea perfectă pentru a completa orice ținută casual sau de birou, oferind un echilibru perfect între stil și confort în fiecare pas.

Indiferent dacă alegi eleganța rafinată a sandalelor Pikolinos, aerul fresh și stilat al celor de la Piazza sau mixul de eleganță și confort al celor de la Baldowski, fiecare pereche oferă o soluție perfectă pentru ținutele de zi cu zi.

Cu materiale de cea mai înaltă calitate, detalii atent lucrate și un design adaptat necesităților femeilor moderne, sandale cu toc de la epantofi sunt alegerea ideală pentru a completa orice outfit, aducând un plus de stil și confort în fiecare pas.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri