Astăzi, 4 aprilie, adidas Originals a lansat Club Originals – o nouă campanie care celebrează creativitatea în muzică, artă, stil și nu numai. Scopul acesteia este de a inspira noua generație de creativi, punând în lumina reflectoarelor artiști și creatori de conținut, precum artistul indie-rock Bakar și artista rap Ronisia, care au deschis noi drumuri și au repoziționat coordonatele creativității cu autenticitatea și curajul lor.

Noua campanie pornește din dorința adidas de a continua să încurajeze și să inspire talentele următoarei generații, aducând împreună comunitatea adidas cu noii creatori de conținut din Europa printr-o serie de evenimente captivante care vor fi ca un catalizator al creativității.

Printre talentele ce își fac apariția în cadrul Club Originals se numără artista americană care va cânta la Coachella 2023, Ashnikko, artistul indie-rock Bakar, gazda Rinse FM DJ Jyoty, cântăreața și rapper-ul Ronisia, artistul și dansatorul non-binar Habibitch, muziciana Natalia Lacunza și cântăreața germană Nina Chuba.

Printre activările cele mai așteptate din cadrul acestei campanii se numără pop-up-urile, petrecerile și parteneriatele care vor avea loc la Berlin, Londra, Paris, Madrid și Milano.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

În România, campania Club Originals va debuta printr-un eveniment ce are drept scop celebrarea, dar și inspirarea industriei creative. Va fi creat un spațiu sigur și confortabil, ce își propune să faciliteze networking-ul dintre invitați și exprimarea de sine fără limite. Nu în ultimul rând, atmosfera va fi una plină de energie și culoare, unde accentele de new nostalgia se vor îmbina superb cu un spirit autentic și inspirațional.

adidas Originals a jucat dintotdeauna un rol esențial în cultura entertainment-ului, de la modul emblematic în care Run DMC își purta și stiliza perechea de Superstar, la influența modelului Gazelle asupra icon-ului indie din anii 90, Noel Gallagher, și până la Rivalry care a ajuns să fie vedetă atât pe terenurile de baschet, cât și în parcurile de skate. Astăzi, adidas celebrează oamenii care decid să fie autentici atunci când vine vorba de alegerile lor din prezent și viitor, invitându-i în Club Originals.

Piese selectate din colecția adidas Originals sunt disponibile în magazinele adidas din toată țara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri