Brandul revine pentru al doilea an cu un program de patru zile care sărbătorește moda, arta și co-crearea în parteneriat cu pionierii digitali DRESSX, artistul Vinnie Hager și comunitatea Web3.

CP

Tommy Hilfiger are plăcerea să-și anunțe revenirea la Metaverse Fashion Week (MVFW) din Decentraland, cu un program de patru zile, creat împreună cu diverși creatori culturali în spațiul Web3. În perioada 28 martie - 31 martie, brandul deblochează pentru comunitatea MVFW o nouă experiență în modă, artă și inovație. TOMMY HILFIGER lucrează cu liderii metamodei DRESSX și artistul Vinnie Hager pentru a inspira exprimarea de sine în lumea digitală, precum și pentru a găzdui experiențe captivante și pentru a crea obiecte digitale ce pot fi purtate și NFT-uri în ediție limitată.

Întotdeauna am fost motivat să aduc oamenii împreună prin experiențe în modă, artă, muzică și divertisment”, a spus Tommy Hilfiger. „Astăzi, metaversul și Web3 creează noi moduri puternice care îți permit să faci fix acest lucru – depășește orice vis pe care l-am avut când am început acest brand acum aproape 40 de ani. Ne reimaginăm experiențele digitale, explorăm noi spații pentru expunerea colecțiilor noastre digitale și ne conectăm cu noi comunități care interacționează cu o latură cu totul nouă a industriei modei.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. CÂȘTIGĂTORII TOMMY HILFIGER FASHION FRONTIER CHALLENGE PROPUN PENTRU VIITOR SOLUȚII INCLUZIVE ȘI DE IMPACT TOMMY HILFIGER FASHION FRONTIER CHALLENGE ANUNȚĂ FINALIȘTII A CELEI DE A PATRA EDIȚIE Cea de-a treia ediție a festivalului de new media art RADAR a crescut cu peste 30% în numărul de vizitatori. 

Programul MVFW de patru zile are loc în jurul monolitului digital TH Monogram și include o competiție de design AI în parteneriat cu DRESSX, o colaborare cu artistul Web3 Vinnie Hager și experiențe captivante inspirate de moștenirea americană a mărcii. Experiența și gamificarea TOMMY HILFIGER MVFW sunt dezvoltate în colaborare cu Sawhorse, arhitecți renumiți ai tehnologiei interactive.

Ziua 1. 28 Martie. A fost anunțată competiția de design TOMMY HILFIGER AI participanților MVFW și publicului global. Comunitatea a avut la dispoziție trei zile pentru a proiecta și a trimite propria interpretare a unui look prep classic digital. Propunerile câștigătorilor vor fi create de DRESSX sub forma unui produs de modă digital, cu filtru AR și va putea fi purtat în Decentraland. DRESSX este cel mai mare magazin de modă exclusiv digital din lume, cu o experiență definitorie în industrie prin crearea conexiunii dintre tehnologie, design și stil.

Kaufland anunță programul magazinelor de Paște SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Sezamo și-a extins programul de livrare în perioada sărbătorilor de iarnă

Ziua 2. 29 Martie. Artistul multidisciplinar Vinnie Hager a preluat monolitul TH Monogram, acoperind clădirea cu semnătura sa iconografică în roșu, alb și albastru. Animațiile au fost afișate într-o cameră imersivă, permițând vizitatorilor să exploreze, să se joace și să se conecteze prin punctele de contact IRL și URL. NFT-urile au fost realizate în timpul unui proces intim de co-creare și puse la dispoziție pentru cumpărare.

Ziau 3. 30 Martie. Monolitul devine o reprezentare digitală a People’s Place, primul magazin Tommy Hilfiger deschis în statul New York în 1969. Magazinul a fost un spațiu dedicat pentru oamenii din toate categoriile sociale ca să se reunească pentru a experimenta arta, muzica, moda și cultura pop. Piesele prep clasice din colecțiile actuale TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS sunt create ca produse de înaltă definiție pe platformele DRESSX și Decentraland și pot fi deblocate prin probe AR.

Deductibilitatea abonamentelor de fitness: World Class anunță noi soluții Corporate de health & fitness și lansează programul Healthy Week pentru companii Electrolux continuă demersurile de promovare a educației alimentare sustenabile în școlile din România și pentru al doilea an consecutiv susține împreună cu AIESEC programul Food Heroes Alege cele mai inspirate cadouri pentru acest Crăciun de la Levi’s

Ziua 4. 31 Martie. Sunt anunțați câștigătorii concursului de design AI, selectați chiar de Tommy Hilfiger. Produsele digitale ce vor putea fi purtate vor fi create de DRESSX și vor fi disponibile pentru cumpărare pe platforma lor în aprilie.

Participarea lui TOMMY HILFIGER la Metaverse Fashion Week din Decentraland urmează lansării în 2020 a „Tommy Island” în Animal Crossing, unui parteneriat strategic pe mai mulți ani cu Roblox inițiat în 2021, lansării în 2022 a comunității de gaming Team Tommy și debutului realizat de brand în cadrul ediției inaugurale MVFW prin lansarea colecției de primăvară 2022.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

Copiii din Daneș pot numi acasă școala renovată de un ONG cultural Camelia Potec a vizitat școala braileană din comuna Romanu recent renovată de Asociația BookLand Începe Spotlight: 14-16 octombrie, trei zile de spectacole multimedia în aer liber, în Bucureşti

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri