Tommy Hilfiger prezintă campania Primăvară 2023 Classics Reborn cu o nouă colecție care reinventează modelele clasice prep din toate timpurile, cu o distribuție de forțe creatoare aflate în plină expansiune.

Campania reflectă spiritul Tommy Factory, care a definit colecția Toamna 2022 TOMMY HILFIGER, întrucât artiști de pe diferite scene din lumea modei, muzicii și divertismentului sunt reuniți. Printre talente se numără emblematica Georgia May, Aoki Lee Simmons, studentă Harvard și ambasadoare pentru generația tânără, artista și modelul Kesewa Aboah, artistul multidisciplinar Kailand Morris, muzicianul Dylan Brosnan, pictorul Paris Brosnan și artistul Sean Koons.

Imaginile pentru Classics Reborn, realizate de Gregory Harris, prezintă modul în care colecția poate fi purtată într-o manieră mai elegantă sau mai casual sau oriunde între aceste ipostaze.

Modelele clasice nu se demodează niciodată.”, a spus Tommy Hilfiger. „Această colecție este despre o modernizare și reinterpretare a stilului prep, găsind noi modalități de a păstra stilurile atemporale fresh. Reinventarea este o sursă constantă de entuziasm pentru mine.”

Cămașa și rochia cămașă tip Oxford reprezintă piese cheie renăscute pentru o nouă generație. Alte piese vestimentare de primăvară care nu necesită niciun efort pentru a fi integrate într-un outfit sunt blazer-ul și seturi chino, cu o monogramă TH realizată prin execuții Jacquard tonale, un pulover pop realizat prin modelul de tricotat numit fagure, o parka necăptușită și o cămașă tip rugby. Nuanțe de verde lime se regăsesc în produse cu gulere voluminoase tip crewneck și rochii elegante, în timp ce blazerele pentru bărbați și femei estompează diferențele stilistice dintre ținutele de zi și cele de seară.

Campania va fi comunicată printr-o serie de activări de marketing organizate la nivel global în spațiul media și în magazinele oficiale TOMMY HILFIGER. Classics Reborn va prinde viață pe rețelele de socializare pe măsură ce creatorii și influencerii locali devin activi, oferind un suflu fresh stilurilor atemporale.

Colecția Primăvară 2023 Classics Reborn va fi disponibilă pe tommy.com, în magazinele TOMMY HILFIGER din întreaga lume și prin intermediul unor parteneri selecționați.

Prietenii și fanii brandului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri