Calvin Klein anunță lansarea celui mai recent capitol al campaniei sale Calvins or nothing, cu jucătorul numărul 1 mondial la simplu, Carlos Alcaraz.

Continuând narațiunea vizuală care a debutat în toamna anului 2022 cu actorul și compozitorul Maya Hawke și fotbalistul profesionist Romelu Lukaku, Calvins or nothing a prezentat de atunci și alte talente actuale, inclusiv sportivi de top din întreaga lume, în Calvin Klein Underwear.

Un fenomen sportiv global care a doborât multe recorduri, Carlos este surprins într-o serie de portrete și videoclipuri neprelucrate, minimaliste, realizate de Gray Sorrenti. Imaginile puternice în alb-negru evidențiază forța și încrederea lui Carlos și amintesc de senzualitatea intrinsecă pentru care este cunoscut brandul.

Carlos este fotografiat în lenjeria Calvin Klein Modern Cotton, Cotton Stretch și Cotton Classic Underwear, și de asemenea în noul Classic Straight denim. Totodată apare și în stiluri selectate din noua colecție Calvin Klein 1996 Underwear, care va fi lansată în curând. În nuanțe de alb-negru și o selecție de imprimeuri îndrăznețe, colecția 1996 oferă un twist puternic al produselor clasice specifice brand-ului, reimaginate pentru un look modern.

Campania se desfășoară la nivel global, și prezintă conținut special mai amplu care va fi disponibil pe canalele sociale @calvinklein.

Produsele Calvin Klein sunt disponibile în magazinele Calvin Klein din București Mall, ParkLake Shopping Center, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța.

Credite Campanie:

Regizat și fotografiat de Gray Sorrenti

@calvinklein


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri