19 Iulie 2022 publicat în Moda 1 share-uri

Iată care sunt cele două elemente care îți pot împrospăta garderoba de vară

Vara este sezonul ideal pentru experimentele vestimentare. Temperatura ridicată și zilele lungi te invită la experiențe noi din toate punctele de vedere, inclusiv stilistic. În acest an, specialiștii recomandă câteva piese clasice, ușor de adaptat în numeroase ținute și, însoțite de accesoriile potrivite, pot fi folosite pentru mai multe ocazii. Prin urmare, piesele vestimentare centrale ale garderobei de vară a anului 2022 sunt tricourile și rochiile. Iată câteva dintre opțiunile ideale pentru tine și cum poți construi ținute diverse prin combinarea elementelor potrivite.

Tricouri pentru femei

Colecția de tricouri pentru femei îți va oferi mai multe opțiuni decât ai crede. Dacă vrei să îți construiești o ținută plecând de la un tricou, trebuie să te gândești întâi la conjunctura în care o vei purta. Pentru o combinație vestimentară potrivită de mers la birou, alege un tricou fără imprimeuri și fără aplicații strălucitoare. În schimb, te poți juca mult cu liniile finisajelor și cu volumele. În acest caz, cele mai bune opțiuni ar putea fi tricourile în nuanțe calde și discrete de pământ care ar putea fi alăturate unei fuste sau unei perechi de pantaloni într-o nuanță mai puternică. De asemenea, astfel de piese primesc un strop de eleganță cu ajutorul unor mâneci scurte evazate sau tip butterfly. În ceea ce privește decolteul unui tricou pentru birou, ideal ar fi ca acesta să urmărească linia claviculei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Caria dentară – ce este și cum se tratează

Dacă ai nevoie de o ținută mai relaxată pentru o ieșire pe timp de zi, cu siguranță nu vei greși dacă alegi un tricou prevăzut cu o terminație asimetrică sau care se poate lega în talie. În același timp, această ocazie permite experimentarea cu tricouri în culori puternice sau inscripționate.

În cele din urmă, dacă te pregătești să ieși seara în oraș, poți îmbina confortul cu eleganța. Pentru un astfel de moment, poți alege tricouri cu aplicații strălucitoare sau cu decolteuri îndrăznețe pe care să le porți cu o fustă creion sau o pereche de skinny jeans și tocuri.

Rochii de vară

Trebuie să recunoaștem că cele mai multe dintre femei preferă să poarte rochii. Simple și de efect sau cu imprimeuri curajoase, cu siguranță o astfel de piesă vestimentară este varianta go-to atunci când vrei să lași o impresie bună în orice împrejurare. În colecția de rochii de la Fashion Days vei găsi cu siguranță cel puțin una care să îți fure inima și care să te facă să te simți irezistibilă, indiferent că stilul tău este sporty sau elegant.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Dacă faci parte din prima categorie, cu siguranță varianta ideală pentru tine este o rochie cu o croială simplă, fără accesorii și fără aplicații. Prin urmare, ai putea să încerci o rochie stil balon. Pentru un acel je ne sais quoi, vei găsi cel puțin un astfel de model prevăzut cu o glugă și cu inserții de material pe lateral care adaugă un strop de culoare.

În schimb, dacă ești genul de persoană care adoptă un stil mai elegant, atunci nu ai cum să greșești cu o rochie croită clasic în A. Acest lucru nu înseamnă că nu poți experimenta cu materiale în diferite texturi sau culori mai curajoase. Dacă le echilibrezi cu accesorii neutre, o rochie roșie în A poate fi purtată fără griji inclusiv la birou.

Indiferent de stilul vestimentar pe care îl adopți în această vară, important este să te simți bine în hainele pe care le porți pentru că acestea pot reprezenta cartea ta de vizită.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri