De obicei cele două funcții ale unei genți - accesoriu stylish sau practic - sunt luate în considerare separat, în funcție de context și de look-ul pe care ți-l dorești. Însă fabulos este să construiești ținute care permit un mix și astfel să porți atât o geantă mini cât și o geantă mai generoasă, care îți perminte să îți iei all the essentials indiferent de destinație. Sau pur și simplu să explorezi libertatea și aventura pe care un accesoriu precum geanta ți-l poate oferi și să te lași purtată de inspirație.

DESCHIDE PREZENTAREA

Cum vara este probabil sezonul cel mai activ, lunile acestea înseamnă un stil de viață intens, în aer liber. Cum îți sună: culori surprinzătoare, texturi neutre și modele artizanale combinate cu influențe retro din fotbalul american? Este ceea ce ți se oferă prin cea mai recentă colecție TOMMY HILFIGER Accessories.

Inovațiile sustenabile evoluează prin reciclarea poliesterului și bumbacului organic, în timp ce modelele modulare oferă versatilitate și funcționalitate celui care le poartă. Colecția acestui sezon prinde viață prin siluete jucăușe și exagerate, broderie iconică și detalii de utilitate pentru o vară efervescentă, plină de experiențe emblematice.

O geantă mini crossover, în diverse combinații de modele, devine un accesoriu statement care oferă un twist fresh oricărei ținute pe care o abordezi. Poți fii pe plajă, sau la o plimbare cu prietenii, în drum spre serviciu sau spre sala de antrenament. Te simți chic, te simți admirată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Cum te-ai simți și dacă ai purta geanta tote Tommy Icons Crest - este din pânză, extrem de încăpătoare, cu detalii cusute și din piele, cu accente de culoare și o broderie supradimensionată a logo-ului recognoscibil.

Și o geantă duffle ultility, realizată din țesătură din amestec de materiale reciclate și sustenabile, cu detalii robuste, inspirate de drumeții, este un accesoriu de voiaj iconic dar și cu multe funcționalități care îți transformă o călătorie într-o experiență plăcută și relaxantă, știind că ai putut să iei cu tine tot ce ți-ai propus.

Descoperă toate produsele din colecția Accessories în magazinele TOMMY HILFIGER & TOMMY JEANS selecționate și pe Magazin Online Oficial | Tommy Hilfiger® Romania.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri