8 Iunie 2022 publicat în Moda 63 share-uri

Simplitatea, comoditatea și aerul elegant vor defini vara anului 2022. Acestea merg în tandem alături de dorința de exprimare a personalității și energiei fiecăruia dintre noi. Noua campanie bonprix dezvăluie o gamă diversificată de articole vestimentare care sunt în ton cu aceste trend-uri.

Mai mult de atât, Elena Gheorghe a avut ocazia să descopere o parte din hainele marca bonprix și să-și realizeze trei ținute pe baza acestora. Toate cele trei look-uri ale Elenei se concentrează în jurul culorii albe. Una dintre cele mai populare tendințe ale acestui sezon, care reușește să impresioneze prin diversitatea de situații în care poate fi folosită.

Primul look al Elenei este doar despre eleganță și momente deosebite. Ea a optat pentru o rochie lungă, albă imaculat, care are în componența ei un rând de nasturi. Materialul care se pliază perfect, alături de rândul uniform al nasturilor, atrage orice privire spre silueta Elenei. Și dacă dorești să abordezi și tu un astfel de look, nu uita că poți fii puțin mai curajoasă când vine vorba de încălțăminte și poți alege o pereche de sandale cu toc subțire.

Mai departe, cea de-a doua ținută menține ideea unui aer elegant, de această dată în complementaritate cu o lejeritate debordantă. Rochia maxi, cu mânecile căzute și imprimeul floral roșu, fac să integreze ideal ținuta într-o zi de vară liniștită. Pentru a oferi un finishing look-ului, poți adăuga o pălărie de paie oversized și o serie de coliere din argint. Fiind un articol vestimentar complex, poți opta pentru o pereche de sandale sau flip-flops, comoditatea fiind garantată.

Ultima ținută pe care Elena ne-o recomandă are în centrul atenției o compoziție interesantă, și anume - combinația de neratat dintre un costum de baie din două piese și o rochie de plajă transparentă. Aceste articole vestimentare construiesc împreună o apariție greu de uitat. Prin materialul tricotat lejer al rochiei și bretelele late ale costumului de baie, se creează un look lejer, confortabil și care oferă o libertate de mișcare ridicată. O astfel de ținută este potrivită pentru escapadele de weekend de la malul mării.

Dacă te-au surprins într-un mod plăcut ținutele Elenei, accesează site-ul bonprix.ro pentru a-ți alege propriile ținute pentru această vară!

Foto Tibi Clenci


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri