Stiri de ultima ora pentru iubitorii de fashion: Una dintre cele mai renumite branduri americane, FOREVER 21, deschide primul magazin in Bucuresti, pe 3 septembrie, in ParrkLake Mall. Primii 300 de cumparatori care vor fi prezenti la Marea Deschidere, de la ora 10 dimineata, vor primi vouchere cadou de 50 lei.

Suntem incantati sa anuntam ca gigantul fashion brand, Forever 21, a ales capitala Romaniei pentru a-si deschide primul magazin din tara in aceasta toamna. Bucuresti este un oras tanar, modern si dinamic. Este suficient doar sa privesti in jur, plimbandu-te pe strada – si vei putea observa tineri care iubesc moda, se bucura de ea si traiesc cu ea. Toate acestea fac din capitala Romaniei locul perfect pentru a gazdui o adevarata legenda americana: Forever 21.

Brandul este faimos pentru ca creeaza moda pentru tineri obisnuiti cu spiritul liber, cu o prezenta stralucitoare si cu un stil memorabil. Forever 21 a aparut acum peste 30 de ani, la Los Angeles, si s-a remarcat in scurt timp ca un lider al industriei modei americane cu o abordare unica si cu o atractie irezistibila pentru o gama larga de consumatori.

Daca ar trebui sa descriem Forever 21 intr-o fraza – am spune ca este un brand de fast fashion exclusiv, inspirat de street style, cu haine facute din materiale de calitate superioara, la preturi accesibile. In fiecare magazin, clientii isi pot gasi stilul unic printr-o varietate mare de produse, atat pentru femei, cat si pentru barbati, precum si multe accesorii fashionable. Produse noi sosesc in fiecare zi, astfel ca, desi vorbim de un brand fast-fashion la preturi accesibile, produsele Forever 21 sunt exclusiviste si fiecare isi poate gasi propriul stil personalizat in magazin.

Dinamic, inventiv, accesibil, dar luxuriant, fresh si elegant – Forever 21 este unul dintre brandurile americane favorite, preferate de iubitorii de fashion care doresc sa fie exceptionali ca multe celebritati de la Hollywood. Printre cei mai mari fani ai brandului se numara Jenifer Lopez, Selena Gomez, Mila Kunis, surorile Kardashian si multi altii.

Noi uram brandului Forever 21 un inceput stralucit in Romania si asteaptam cu nerabdare ca brandul sa farmece si sa imbogateasca scena modei locale cu oferte exclusiviste la preturi exceptionale. Asteptam cu nerabdare primul magazin Forever 21, amplasat in centrul mall-ului ParkLake, pe 3 septembrie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri