3 / 16

Cadou de Paste pentru EA: Dantelle Rubin Set

Produsul este disponibil pe site-ul Borealy.ro - pret 600 lei

Accente fine de culoare, sclipiri subtile de aur alb si diamante, intr-un set de bijuterii ce va conferi eleganta si unicitate oricarei tinute. Un cadou plin de splendoare pentru femeile romantice si pasionale!
Talisman al pasiunii, protectiei si prosperitatii si simbol al soarelui, rubinul a fascinat prin frumusetea sa inca din cele mai vechi timpuri, anticii inchipuindu-si ca acesta depasea cu mult, prin virtutiile sale, toate celelalte pietre pretioase, inclusiv damantul. Se spune ca imparatul chinez Kublai Khan ar fi oferit un intreg oras in schimbul unui rubin. Setul Dantelle Rubin celebreaza prin designul sau maiestuos fascinatia rubinelor, transpusa sub forma unor bijuterii ce imbraca rubinul intr-o pretioasa dantela din argint placat cu aur alb.
Setul este alcatuit din colier si cercei, brodate cu diamante de zirconiu imprejurul unei sclipitoare pietre de rubin. Pe fondul unor structuri impresionante din argint, stilizate si placate cu aur alb, se remarca sclipirile cuceritoare ale cristalelor de Zirconiu Simulated Diamonds. In mjlocul acestora se afla cate un cristal sintetic de rubin, cu o multifatetare fara cusur, ce reflecta lumina in scanteieri fierbinti.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri