Mai este putin timp si vine Craciunul. Probabil te gandesti ce anume sa pregatesti pentru masa de Craciun.

Ce pregatesti pentru masa de Craciun? O intrebare care la prima vedere are un raspuns usor, insa in realitate nu este chiar asa. Cu siguranta stai pe ganduri si nu stii ce sa mai adaugi pe lista de cumparaturi si exact in momentul in care ajungi in magazin iit dai seama ca de fapt mai aveai nevoie de n lucruri.



In editiile trecute am incercat sa te sfatuim si sa te ajutam cu diferite retete pentru sarbatori. Chiar ne dorim sa ai niste sarbatori pe placul tau si tocmai de aceea te-am si intrebat ce anume iti doresti. Se poate sa nu reusim sa indeplinim toate dorintele dar chiar ne-am straduit sa indeplinim macar o parte din ele.

Delly iti ofera cateva sugestii pentru masa de Craciun. In afara de acestea iti poti alege o multitudine de alte retete care sa fie pe placul tau.

Stir-Fry chiken
Pasteta de pasare
Ficatei de pui cu ciupercute
File de porc cu broccoli
Sarmale
Toba
Carne de porc inabusita in sos
Friptura de porc
Carnati haiducesti
Salata de icre
Limba cu masline
Salata greceasca
Curcan cu masline
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri