Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Desi majoritatea dintre noi stim acest lucru de foarte multe ori uitam si obisnuim sa plecam spre locul de munca "sarind" peste micul dejun. De ce? Din comoditate, graba si chiar si din dorinta de a slabi.
Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Desi majoritatea dintre noi stim acest lucru de foarte multe ori uitam si obisnuim sa plecam spre locul de munca “sarind” peste micul dejun. De ce? Din comoditate, graba si chiar si din dorinta de a slabi.
Aproape nici ca ajungem sa mai trecem prin bucatarie, dar sa mai deschidem si frigiderul si sa mancam ceva.

De ce sa mancam bine dimineata?

Ziua buna incepe dis-de-dimineata, astfel daca va hraniti bine la momentul potrivit puteti avea o zi plina de energie fara prea multa bataie de cap.

Veti avea mai mult control asupra greutatii corporale. Caloriile pe care le acumulati dimineata pot fi arse cu succes in timpul zilei. Si datorita faptului ca veti fi plini de energie veti putea sari cu usurinta peste alte mese ale zilei.

Veti fi protejati de boli ale stomacului, mai ales daca evitati consumul de cafea inainte de a manca. Daca beti cafea inainte de a manca, nu va mirati daca faceti gastrita sau chiar ulcer. Inlocuiti cafeaua cu ceai verde.

Cand va hotarati sa incepeti sa mancati dimineata ar fi bine sa o faceti treptat. In primele zile mai putine alimente pana cand se ajunge la o masa echilibrata.

Daca vreti sa va pastrati greutatea dar si sa o reduceti este foarte important sa nu sariti peste aceasta masa. Cei care sar peste micul dejun se supun unui risc de 4 ori mai mare de a deveni obezi.

Aprovizionati-va din timp cu alimente pe care sa le consumati la micul dejun.

Alimentele pe care le puteti consuma dimineata sunt urmatoarele:

-fructe

-gem

-rosii

-castraveti

-salata

-branza

-oua

-cereale

-lapte

-iaurt

Varianta 1
Sandvisuri cu branza

Feliile de paine se ung cu unt frecat bine cu putin mustar, zeama de lamaie sau patrunjel taiat marunt. Se pun felii de branza si cascaval si inca o felie pe fiecare sandvis. Se poate servi dimineata dar si lua ca pachet.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri