13 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 138 share-uri

Chiar si in secolul XXI, populatia autohtona din Australia a reusit sa isi pastreze datinile si traditiile. Foarte important pentru ea este Zodiacul Aborigenilor ce isi are radacinile in vechile credinte ale triburilor.

Zodiacul aborigenilor din Australia:

Daca te-ai nascut in luna Ianuarie, esti OPOSUM

Caracteristici: Daca in zodiacul aborigenilor esti reprezentat de Oposum, esti o persoana cu un caracter puternic, determinat si o individualitate pregnanta. Din punct de vedere emotional, poti deveni un puzzle pentru cei iubiti. Esti, de asemenea, victima incapatanarii si a schimbarilor bruste de temperament, mai ales cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori. Viata de cuplu este esentiala pentru fericirea ta, insa pui pe primul plan compatibilitatea intelectuala si valorile comune, nu interesele sentimentale. Esti un lider innascut si vei observa ca in cale iti vor aparea multe oportunitati in acest sens.

Daca te-ai nascut in luna Februarie, esti LILIAC

Caracteristici: Daca te-ai nascut in luna Februarie esti reprezentat, in zodiacul aborigenilor, de Liliac. Tinzi sa fii o persoana sensibila, chiar daca la exterior pari foarte dura. Esti un caracter singuratic in ciuda faptului ca interactionezi cu o multime de oameni. Deoarece posezi idei remarcabile, destinul tau este acela de sfatuitor al persoanelor ce te inconjoara. Din cauza faptului ca esti o fire independenta, nu stii cum sa iti scoti in evidenta natura iubitoare. “Lipsa” de emotivitate este compensata de loialitate si prietenie. Mariajul iti influenteaza viata in mod puternic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Daca te-ai nascut in luna Martie, esti IEPURE MARSUPIAL

Caracteristici: In zodiacul aborigenilor din Australia, cei nascuti in luna Martie poseda o intelegere naturala asupra vietii si o intuitie demna de invidiat. Ca si iepure marsupial, vei avea o personalitate inventiva, vei iubi cunoasterea si vei absorbi orice tip de informatie foarte usor. Ai inclinatie spre istorie si geografie, iti place sa cercetezi si sa explorezi. Trebuie totusi sa fii mai expresiv in ceea ce priveste propriile sentimente si ganduri deoarece tinzi sa fii o persoana destul de introvertita. Invata sa te cunosti singur si sa iti asculti intuitia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri