Influentele planetare nu pot trasa directii decisive, ci sunt doar indicatoare ale destinului in general. Aceste indicii nu sunt identice pentru toti cei nascuti in acelasi moment, iar miscarea astrelor pe cer imprima fiecarei zodii in parte trasaturi distinctive unice.

Sagetatorul (Viseaza si respira libertate)
- Nu ai cum sa iubesti cu adevarat o femeie Sagetator daca nu-i acorzi libertatea de care are nevoie. Pentru o femeie Sagetator, iubirea inseamna spirit liber, inseamna libertatea simtita in doi. Enigma care zace in sufletul acestei zodii presupune explorari in domeniul mental si moral, presupune multe cercetari si investigatii. Libertatea este religia acestei zodii, iar visurile de dragoste ale acestei zodii se inchina acestei zeitati. Femeia Sagetator este atrasa de locuri indepartate si necunoscute. Si-ar dori o dragoste care sa o elibereze si sa o conduca spre cunoastere. Viseaza la o dragoste in care sa fie dominata si care sa-i lase spiritul zburdalnic sa colinde pe carari neumblate pana acum.

Capricorn (Nu exista secrete) - Ce secrete uluitoare pot sa se ascunda in inima unui Capricorn cand aceasta zodie ia lucrurile asa cum sunt, fara sa-si puna prea multe intrebari si fara sa caute peste mari si tari ceea ce are chiar in fata sa? In dragoste, femeia Capricorn nu cere imposibilul, ci o dragoste linistita si potolita. Nu-i plac sentimentalismele exacerbate si nici nu-l atrag pasiunile fulgeratoare. Nu viseaza la o aventura de o noapte, ci la o aventura care sa dureze toata viata. Femeia Capricorn ia cuvantul dragoste ca atare si nu intelege cum de ceilalti vad dragostea drept foc si scantei, cand ea este apa si pamant. Dragostea ei este lucida si rationala si se bazeaza mai mult pe cugetari decat pe sentimente. Unde sa mai fie loc pentru secrete pasionale si iubiri nepamantene cand Capricornul are tot ce isi doreste de la dragostea sa?

Varsator (Iubire absoluta)– Pentru ca sensul vietii Varsatorului consta in iluminare si vizionarism, in iubire aceasta zodie cauta strafulgerarea si profunzimea. Varsatorul este constient ca viseaza la iubiri imposibile si cu toate aceastea este vesnic in cautarea iubirii absolute. Secretul care zace in sufletul Varsatorului isi are punctul de plecare in aversiunea fata de de traditional, conformism si tot ceea ce este inchistat in tipare si sabloane. O dragoste banala nu este tocmai visul unei femei Varsator. Femeia acestei zodii isi doreste o dragoste care sa faca ravagii si sa provoace murmure de uimire. Varsatorul isi doreste o iubire excentrica, experimentala si neobisnuita, cu totul diferita de a persoanelor din jur.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri