Luna este astrul care se afla la cea mai mica distanta fata de planeta pamant si influenta acesteia asupra organismului si vietii noastre se resimte in fiecare secunda chiar daca constientizam acest lucru sau nu.
Luna este astrul care se afla la cea mai mica distanta fata de planeta pamant si influenta acesteia asupra organismului si vietii noastre se resimte in fiecare secunda chiar daca constientizam acest lucru sau nu. In astrologie, luna este asociata principiului feminin si implicit fortei psihice, echilibrului, sensibilitatii, inconstientului sau fragilitatii. Asemenea femeii, luna are propriul ciclu de viata, strabatand patru intervale intr-o perioada de 28-30 de zile: Primul patrar, Al doilea patrar, Al treilea patrar si Al patrulea Patrar. Luna a fost venerata inca din antichitate, acestui astru ceresc fiindu-i inchinate numeroase ritualuri de multumire sau de atragere a bunavointei. La greci, luna era asociata cu imaginea zeitei Artemis sau a lui Hecate, iar la romani cu frumusetea si puritatea zeitei Diana. Patroanele ocrotitoare ale lunii erau imaginate calatorind intr-un car si veghind din inalt la armonia intregului univers. Din punct de vedere stintific, se pare ca luna influenteaza ciclul biologic al plantelor, contribuind la miscarea sevei in plante. In cazul animalelor si oamenilor, luna influenteaza tensiunea arteriala.

Luna reprezinta si pentru femeia moderna de astazi un astru misterios din a carui lumina si energie incerca sa-si extraga propria cantitate de lumina interioara si tonus revigorant. Daca traim in ritmul lunii si ne ghidam dupa cele patru varste pe care care le are, astrul selen ne va aduce pacea interiora si armonia fizica. La fiecare 28-30 de zile ia nastere o Luna Noua care creste pana devine Luna Plina. Odata ce a ajuns in acest stadiu, incepe sa descreasca. Si descreste pana cand... moare. Si renaste mai frumoasa ca niciodata. Fiecare jumatate a ritmului lunii este formata din alte jumatati numite patrate, iar fiecare patrat in parte isi pune amprenta asupra felului in care ne simtim, iubim si traim...

Primul patrar (dupa Luna Noua) - In astrologie, in faza primului patrat, luna creeaza o predispozitie spre vitalitate si exuberanta. In aceasta faza, luna predipune pentru fiecare femeie in parte intr-un mod diferit la un optimism exacerbat, euforic chiar. Astrul selenar va conferi femeilor abilitate mentala, inteligenta lor, mai penetranta ca alta data, aprofundand pana la ultimul detaliu fiecare problema abordata. In aceasta perioada, starea fizica a femeii depinde in mare masura de calitatea somnului, iar pe plan emotional, femeile sunt mai predispuse ca niciodata spre flirt si dragoste. Este foarte posibil ca unele femei sa se confrunte insa cu situatii paradoxale, iubind din suflet, dar fara sa tanjeasca si dupa pasiunea fizica, sau implicandu-se in pasiuni trupesti devastatoare, insa fara a-si darui si inima. Luna primului patrat este o fata tanara si inocenta care tanjeste dupa dragoste si incearca sa o gaseasca conform propriei viziuni, indemnand femeia sa fim aidoma ei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri