Fa din fericire o prioritare. Daca fericirea nu se afla in fruntea listei tale de planuri si dorinte si sunt altele lucrurile pe care ti le doresti ar fi bine sa incerci ca macar aceste lucruri sa-ti ofere o stare de bine care sa te faca fericita.
Fa din fericire o prioritare. Daca fericirea nu se afla in fruntea listei tale de planuri si dorinte si sunt altele lucrurile pe care ti le doresti ar fi bine sa incerci ca macar aceste lucruri sa-ti ofere o stare de bine care sa te faca fericita.

Fa planuri pentru a fi fericita.
La fel ca in orice alt domeniu de activitatea pentru a reusi trebuie sa faci planuri. Cei care nu planuiesc nimic, de fapt, planuiesc esecul.

Fixeaza-ti obiective pentru a fi fericita. Asa cum spuneam mai sus a face planuri inseamna a-ti fixa obiective. Aceste obiective trebuie sa fie specifice, masurabile, realizabile in timp. Pe langa acestea trebuie sa-ti planifici si in cat timp vei atinge aceste obiective.

Fa lucruri care te fac fericita. Desi pare ciudat, oamenii fac rar ceea ce le face cu adevarat placere. Este important sa faci ceea ce-ti place cat mai des posibil.

Fixeaza-ti sarcini din care poti obtine satisfactii. Satisfactia este o parte importanta a fericirii. Chiar si atunci cand ai de indeplinit activitati care includ sarcini nu foarte placute tot ai satisfactia lucrului implinit, finalizat.

Joaca-te si distreaza-te. Nu lua viata prea in serios. Desi cu totii avem responsabilitati nu vad de ce nu am putea sa ni le asumam intr-o maniera mai “jucausa”. In realitate cei care procedeaza asa sunt mult mai multumiti de viata lor.

Foloseste-te de calitatile tale. Desi cu totii ar trebui sa ne imbunatatim domeniile in care nu suntem foarte performanti nu trebuie sa uitam de punctele tari de care dispunem si sa le utilizam la maximum.

Fii curioasa. In mod constant cauta modalitati de a te binedispune.

Fii recunoscatoare si apreciaza ceea ce ai. In general ne focusam pe ceea ce nu avem in loc sa ne concentram pe ceea ce avem. Nu exista dubii ca o data ce vom aprecia si vom fi multumiti cu ceea ce avem deja, starea noastra se va imbunatati simtitor.

Invata sa te placi si sa te iubesti. Trebuie sa ne iubim noi inainte de a ne iubi ceilalti. A-i iubi pe ceilalti si a fi iubit este cheia fericirii.

Investeste timp si energie in relatiile importante. Oamenii fericiti investesc mult in relatiile lor si sunt foarte grijulii cu oamenii importanti din viata lor, fiind generosi si altruisti.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri