9 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Cand "aruncam" lumina printr-o prisma, ea se transforma intr-un spectru pe care il percepem sub forma celor sapte culori ale curcubeului. In mod asemanator, atunci cand Creatorul (Dumnezeu, Tao, Absolutul etc.) tuturor fiintelor isi “arunca” constiinta in lume, ea se dezvaluie sub forma a sapte tipuri de suflete individuale.

Iata cele sapte tipuri de suflete:

Slujitorul este in mod natural altruist, ospitalier, cultivat, grijuliu, curtenitor.

Mestesugarul este in mod natural creativ, inventiv, sensibil, cu o imaginatie bogata si o dexteritate iesita din comun.

Razboinicul este in mod natural puternic, loial, protector si determinat.

Discipolul este in mod natural curios, studios, analitic si adopta mereu o pozitie neutra.

Inteleptul este in mod natural fermecator, expresiv, antrenant, cu o gandire limpede.

Preotul este in mod natural vizionar, energic, oferind inspiratie si motivatie.

Regele este in mod natural autoritar, puternic si decisiv.

 

Fiecare dintre noi poseda unul sau altul dintre aceste sapte tipuri de suflete. Toate cele sapte miliarde de suflete care traiesc pe planeta pot fi identificate cu unul dintre tipuri.

Interesant este faptul ca de cele mai multe ori (insa nu intotdeauna) putem identifica tipul de suflet pe care cineva il are din trasaturile sale faciale. Putem recunoaste ca este destul de usor sa intalnim si exceptii de la aceasta regula.

 

Slujitorul

Slujitorul este unul din cele sapte tipuri de suflete care are chemarea innascuta de a face bine celor din jur.

Slujitorul este un suflet gentil. Din punct de vedere facial, are un cap rotund si trasaturi blande, cu ochi mici si aparent obositi. Sunt tipici si umerii rotunzi.

Slujitorul are o expresie faciala care variaza intre zambetul rabdator (precum cel al Maicii Tereza) si bucuria dulce si inocenta (atunci cand se concentreaza pe binele altora, ca si Dalai Lama). Totusi, in orice context, au o figura care este lipsita de nocivitate, inofensiva.

Trasaturi tipice: melancolia, modestia, simplitatea, dedicarea cu care fac lucrurile

Personalitati: Regina Elisabeta a II-a, Desmond Tutu, Alfred Hitchcock, Dalai Lama, Florence Nightingale

Mestesugarul

Mestesugarul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete si are abilitatea nativa de a crea, aducand mereu in fata celorlalti idei originale.

De obicei, mestesugarul are figura in forma de inima si are o expresie faciala complexa, de la privirea copilareasca si jucausa la fata intotdeauna preocupata si calculata (asemanatoare cu cea a lui Einstein).

In timp ce Inteleptul are o sclipire in ochi, Mestesugarul are o privire misterioasa, potrivindu-i-se pe deplin expresia “ochii sunt oglinda sufletului”.

Mestesugarul are obiceiul sa-si creeze o imagine izbitoare in societate care atrage atentia dar, in acelasi timp, este o fatada in spatele careia isi ascunde adevaratul caracter. De aceea, el are tendinta sa opteze pentru coafuri speciale sau haine in model unicat.

Trasaturi tipice: imaginatia, inventivitatea, creativitatea, stilul, absurditatea (uneori)

Personalitati: Albert Einstein, Marylin Monroe, Michael Jackson, Woody Allen

Razboinicul

Razboinicul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete, iar “specialitatea” sa este de a interactiona cu cei ce se opun.

Razboinicul este solid din punct de vedere fizic si foarte sigur pe trupul sau. Poate avea o figura cu trasaturi regulate si puternice.

Ca si Regele, Razboinicul are o expresie a fetei foarte bine definita, diferenta facand-o sprancenele joase si bine conturate imbinate cu privirea foarte hotarata care spune ca nimeni nu se poate pune cu el.

Trasaturi tipice: loialitatea, determinarea, forta

Personalitati: Clint Eastwood, Frida Kahlo, Mike Tyson, Salma Hayek, Benito Mussolini

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri