Karma poate fi imbunatatita, curatata, transformata. Oricine poate inlatura efectele karmei provocate de el insusi sau de altcineva, in aceasta viata sau in alta. Destinul karmic poate fi si el schimbat.

Cum sa atragi karma pozitiva in relatiile de iubire

Iubirea este unul dintre cele mai intense si profunde sentimentele, bratul de emotii care le ingemaneaza pe toate celelalte. Este incredibil cum un simplu sentiment, aparent insignificant, poate produce reverberatii atat de profunde in timp si spatiu. Este incredibil cum, de multe ori, karma este generata tocmai de acest sentiment, de lipsa lui, de exacerbarea, de neimplinirea sau de manifestarea sa gresita sau negativa. Se poate intampla de multe ori sa te simti prinsa intr-o situatie fara iesire, in acelasi tipar de situatii, sa fii atrasa de acelasi tip de barbati, sa repeti aceleasi greseli in relatiile tale de iubire, sa crezi ca de data aceasta ai gasit barbatul perfect si sa constati ca si de data aceasta barbatul tau perfect comite acelasi greseli pe care le-au comis barbatii din relatiile tale anterioare. Si te intrebi… DE CE? De ce iti permite viata? De ce iti permite destinul? De ce iti permiti tu? CUM? DE CE NU? De ce nu poti sa spargi tiparul karmei negative? Ba poti. Si nu trebuie sa faci lucruri spectaculoase pentru a atrage karma pozitiva in prezentul tau. Putem duce cu noi karma negativa din trecut sau o putem genera in prezent.

Actiunile, gesturile si cuvintele noastre au puteri infinite. Abuzurile, minciunile, infidelitatea, ranirea persoanei iubite, resentimentele, gelozia sau posesivitatea, manipularea, dorinta de a schimba persoana iubita… toate acestea pot genera karma negativa. Este usor sa dai drumul ghemului de actiuni negative si acesta sa se desire in continuare. Dar nu este nici imposibil si nici in afara legii sa incepi actiunea reversibila si sa aduni ghemul la loc, in starea lui initiala. Creeaza karma pozitiva in jurul tau, in relatiile cu ceilalti, dar si fata de persoana iubita. Indiferent ca este un gest infim sau un cuvant care atinge sufletul intr-un mod frumos, arata-i afectiunea in felul in care stii tu sa o arati. La fel cum este si ea cu tine, fii deschis, bun, intelegator fata de persoana iubita. Acordati intotdeauna atentie cuvintelor, actiunilor si gesturilor pe care vi le adresati reciproc.


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum sa-ti transformi radical destinul karmic si sa atragi karma pozitiva in iubire.