V-ati intrebat vreodata care este timpul optim al unei partide de amor ca-n filme? Cum il evaluam? Ei bine, o veste buna! Cercetatorii s-au gandit sa ne lamureasca putin in acesta privinta.
Pe de alta parte, alti cercetatori au constatat ca femeile si barbati au asteptari diferite de la o partida de sex si ca se excita in mod diferit. Din dorinta de a descoperi ce anume trezeste interesul femeilor pentru sex, au fost intervievate femei cu varsta cuprinsa intre 18 si 80 de ani. Unele considera ca sexul spontan este foarte palpitant, in timp ce altele au nevoie de intimitate atunci cand fac dragoste. Sandra Byers, membra a depatamentului de psihologie de la Universitatea din New Brunswick, este de parere ca atat barbatii cat si femeile isi doresc adesea ca actul sexual sa dureze mai mult decat dureaza in realitate, iar acest lucru este posibil prin mai multa comunicare. “Nu inteleg de ce sexologii evalueaza actul sexual in cifre si minute. Un act sexual optim dureaza atata timp cat ambii parteneri se simt bine”.

Alte cercetari efectuate in 2007 au aratat ca barbatii britanici conduc detasat la capitolul sex. Sau mai degraba la durata lui.. Sondajul a fost efectuat pe un esantion de 500 de cupluri din 5 tari, iar raspunsurile au fost stranse intr-un interval de patru saptamani. Rezultatele sunt impresioanante! Per ansamblu, timpul mediu al unei partide a fost evaluat la 5,4 minute, dar aceasta cifra variaza in functie de varsta si nationalitate. O partida de sex medie dureaza la britanici timp de 7,6 minute. La americani, partida de amor tine 7 minute, la spanioli 5,8 minute si la danezi 5,1 minute. La cei de nationalitate turca, actul sexual inseamna doar... 3, 7 minute. Folosirea prezervativului nu influenteaza durata actului sexual. Durata unei partide de amor variaza in functie de varsta. Pentru barbatii cu varsta cuprinsa intre 18-30 de ani, durata medie a actului intim este de 6,5 minute, iar pentru barbatii de peste 51 de ani - 4,3 minute.

Un articol de Dana Negoita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri