17 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Cu putem interpreta simbolurile din vise? Ce semnifica ele de fapt? Cateva raspunsuri si interpretari vin sa ne lumineze mintea intrebatoare...

BAGAJE. Acestea apar in vise despre calatorie care simbolizeaza “o schimbare de decor” interior si o plecare spre noi idei, ca si realizarea de proiecte. Este, deci, indispensabil de a poseda anumite capacitati interioare. Aceste capacitati sunt simbolizate prin bagajele pe care le ducem, prin forma, culoarea, aspectul lor etc. Sunt frecvente visele in care se pierd bagajele proprii. Exista probabil in acest caz “o pierdere” de mijloace interioare fata de scopurile pe care subiectul si le propune.

BISERICA. Dat fiind locul pe care il detine biserica in lumea crestina, acest symbol prezinta numeroase semnificatii, dupa contextul visului. Biserica din vise este biserica noastra interioara, un loc de purificare si reinnoire. Un centru al personalitatii noastre. In vise, trebuie sa surmontam obstacole pentru a ajunge la biserica sau drumul ne este barat. Aceasta inseamna ca solutia conflictelor interioare nu este de resortul unei credinte religioase, ci depinde de “curatirea” noastra interioara si de examinarea aprofundata a inconstientului nostru. Dar biserica mai reprezinta pentru multi siguranta, adapost, caldura dragostei. In acest caz, aceasta constructie poate reprezenta Mama sau chiar Femeia in sens general. Interpretul de vise va examina de fiecare data locul in care se afla biserica, ceea ce o inconjoara, ce o impodobeste etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

CHEIA. In vise, cheia are, adesea, o semnificatie profunda care rezulta din vechile mituri. Cheia permite deschiderea unei usi, descifrarea dificultatilor. In vise, cheia este, de obicei, de argint, aur sau diamante. Cheia de argint deschide camera secreta de bijuterii; aceasta camera secreta este cea a purificarii, adica a stapanirii de sine. Cheia de aur deschide o camera secreta unde se gasesc alte bijuterii care reprezinta invatatura filosofica, adica Cunoasterea. In privinta cheii de diamante, aceasta permite obtinerea bijuteriilor celor mai pretioase; ea simbolizeaza cunoasterea Magilor, adica Stiinta si Puterea.

DESERT. Este la fel de infricosator in vise ca si in viata curenta. Totul va depinde de actiunea pe care o indeplineste visatorul, de peisajul care-l inconjoara etc. Totodata, este vorba de un simbol al singuratatii si al distrugerii interioare. Visul este nefavorabil daca apa, simbolul vietii, lipseste.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Aluziva, noi detalii despre scandalul cu Zanni. A depus plângere împotriva lui: „Sunt la limită psihic”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri