30 Septembrie 2011 publicat în Lifestyle 466 share-uri

Conform numerologiei Biblice, fiecare persoana dispune de un numar biblic protector, un numar care ii influenteaza covarsitor viata si personalitatea. Numarul divin marcheaza decisiv existentei unei persoane.

Numerologia biblica este un aspect al numerologiei mai putin cunoscut, insa ea contine fascinante si multiple semnificatii ezoterice sau sacre. Conform numerologiei Biblice, fiecare persoana dispune de un numar biblic protector, un numar care ii influenteaza covarsitor viata si personalitatea. Numarul divin marcheaza decisiv existenta unei persoane.

Conform numerologiei Biblice, fiecare persoana dispune de un numar biblic protector, un numar care ii influenteaza covarsitor viata si personalitatea. Numarul divin marcheaza decisiv existenta unei persoane. Poti afla care este numarul tau divin pornind de la numele de botez (prenumele sau numele mic) considerat ca fiind special conform numerologiei biblice. Se va scrie prenumele sub forma numerica si se vor aduna valorile. Fiecarei litere din prenume ii corespunde o anumita litera:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Se vor aduna cifrele corespunzatoare literelor din nume, iar cifra finala care se obtine reprezinta numarul divin. Daca rezultatul este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele pana cand ramane o singura cifra. Aceasta este cifra finala a numarului biblic.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri