Ai fi zis ca fete ca Bianca Dragusanu sau Monica Gabor au in sfarsit un motiv bine intemeiat ca sa isi argumenteze statutul, odata cu aparitia cartii "Honey Money: The Power of Erotic Capital". Autoarea Catherine Hakim este de parere ca fiecare femeie ar trebui sa isi foloseasca farmecele erotice ca sa aiba succes in viata. Ciudata opinie pentru societatea secolului 21. Din fericire, toate recenziile acestei carti sunt comentarii foarte critice care demonteaza opinia lui Hakim.

“M-am confruntat cu tinere femei care au crezut in mesajul asta. La fiecare inceput de semestru au fost fete care isi incercau norocul prin flirt. Este destul de frecvent sa intalnesti tinere care isi folosesc sexualitatea ca sa atraga atentia academica pe care au fost invatate sa creada ca nu o vor primi altfel.

Acum cativa ani am avut o studenta stralucita care, in momentul cand a venit prima data la mine, avea o atitudine sexuala agresiva, folosindu-si capitalul erotic la maxim. Allee a venit imbracata intr-o fusta scurta si cu o bluza decoltata si era evident ca facea tot posibilul sa imi atraga atentia. Ajunsese atat de departe incat a trebuit sa pun stop comportamentului ei. Am privit-o in ochi si i-am spus: Imi pasa de tine, de munca ta si de viata ta. Nu ma intereseaza sexualitatea ta si nu am sa permit niciodata ca relatia noastra sa se transforme in ceva sexual. Alee s-a inrosit un pic si apoi, corpul ei parca s-a relaxat a usurare. Daca odata venea la intalnirile de lucru machiata si cu tocuri, acum venea in pantaloni de trening si in adidasi. Alee devenise mult mai increzatoare si mai relaxata si am continuat sa lucram impreuna pentru aproape doi ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

Alee stia ca este sexy; incepuse sa tot auda asta inca de cand avea 12 ani. Avusese o multime de experiente neplacute cu barbati mai in varsta care erau interesati de corpul ei si prea putin de restul. Era nesigura de abilitataile ei intelectuale si de aceea era convinsa ca acest capital erotic era singura ei trasatura de valoare.

Avea nevoie disperata ca un barbat mai in varsta sa nu se arate interesat de sexualitatea ei si care sa ii arate cu pasiune celelalte daruri ale ei. Si nu este vorba de Puritanism aici ci de Profesionalism si de bun simt. Si stiu foarte bine ca nu sunt singurul profesor capabil de asa ceva.

Si asta ma infurie cel mai mult la ideile promovate de Hakim in cartea ei. Ea tot insista pe ideea ca barbatii nu sunt interesati de insusirile intelectuale ale femeilor. Nu este nimic rau in a-i incuraja pe oameni sa aiba grija de ei din punct de vedere fizic, totusi aceasta sugestie ca femeile ar trebui sa ii manipuleze pe barbati din punct de vedere sexual pentru a obtine succes profesional este de-a dreptul distrugatoare.

MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri