Cele mai frumoase povesti de dragoste sunt cele care ne demonstreaza ca expresia "fericiti pana la adanci batraneti" nu este doar o nascocire a nazuintei omului spre iubirea eterna.

Astazi vreau sa va prezint o poveste de dragoste mai speciala. Faceti cunostinta cu Greta si Adolf – un cuplu extraordinar ce, prin reinnoirea juramintelor de nunta (dupa 60 de ani de casnicie), ne reamintesc ce inseamna de fapt dragostea sincera si o casatorie reusita. Probabil ca fiecare dintre noi spera ca la o varsta inaintata sa fie la fel de impacata spiritual precum Greta, mai ales in societatea de astazi care, in ceea ce priveste institutia casatoriei, ofera numai nesiguranta.

Prin acest exemplu sper sa le reamintesc tuturor femeilor ca dragostea si uniunea cu o persoana speciala sunt lucruri ce ne hranesc sufletul, ne ajuta sa evoluam si sa ramanem mereu tineri si jucausi precum niste copii.

Pregatiti-va pentru o poveste incredibila a unui cuplu ce mi-a atins coarda sensibila.

Adolf, in varsta de 84 de ani si Greta, de 80 s-au nascut in Germania. In copilarie, Adolf a fost nevoit sa isi paraseasca tara mama si sa se mute in Namibia (care la vremea respective facea parte din Africa de Sud). La varsta de 19 ani, tanarul s-a reintors in Germania timp de un an si jumatate pentru a urma un intership in afaceri. In aceasta perioada, participand la o petrecere, el a cunoscut-o pe frumoasa Greta, pe atunci de numai 16 ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cei doi au devenit prieteni buni, zvonindu-se despre ei ca si-ar purta unul altuia o afectiune greu de descris in cuvinte. Totusi, atunci cand si-a terminat intership-ul, Adolf s-a reintors in Namibia singur. In urmatorii doi ani, perechea a continuat sa tina legatura prin scrisori. Intr-un final, Adolf s-a hotarat sa o intrebe pe Greta daca si-ar dori sa vina si ea in tara africana. La scurt timp dupa aceea tanara deja se afla intr-o barca in drum dinspre Germania spre Namibia, nestiind ce ii pregateste viitorul. Cand s-au intalnit, Adolf o astepta cu un buchet de flori in mana, nesigur si el pe ceea ce avea sa se intample. In cateva luni cei doi s-au logodit si mai apoi casatorit intr-o biserica lutherana din Swakopomund, Namibia, la data de 14 iulie 1951.

Acum aproape 60 de ani si-au reinnoit juramintele in aceeasi biserica. Ceremonia a fost urmata de o mica petrecere in casa lor din Swakopomund in care locuiesc de 50 de ani. In mod surprinzator, toate bunataturile culinare de la petrecere au fost preparate chiar de “mireasa”, iar biserica si casa au fost decorate cu flori si crengute din gradina personala a sotilor. In seara urmatoare cei doi batranei fericiti si invitatii lor au servit un desert traditional sud-african denumit braai.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri