Poate ca nu credeti cu tarie in predictiile astrale si in ce ne dezvaluie zodiile despre noi, dar de un lucru neaparat trebuie sa tineti cont: anul 2008 este anul sobolanului de pamant. Incepe la 7 februarie si se termina la 25 ianuarie 2009.
Capra- Mai bine de atat nu se putea pentru cei aflati sub semnul Caprei. Ai muncit atat de mult in 2007, incat este practic imposibil ca in 2008 sa nu te bucuri de rezultatele muncii asidue pe care ai depus-o. Zeii sunt de partea ta! Nu te umfla in pene, incearca sa-i intelegi si pe cei care nu sunt atat de norocosi ca tine. Prudenta este cuvantul magic de care trebuie sa asculti pentru ca esti predispusa sa devii aroganta. La locul de munca, toate bune si frumoase! Te bucuri de aprecierea celor din jur pentru ca in toate deciziile pe care le iei dai dovada de inteligenta si de foarte mult spirit practic. Cei care lucreaza in domeniul afacerilor, se remarca printr-un fler iesit din comun.
Maimuta- Maimuta da dovada de creativitate si de o mare putere de concentrare indeosebi in prima parte a anului 2008. In primele luni ale anului, pesoanele din aceasta zodie se vor axa pe capacitatile lor de invatare si-i vor uimi intr-un mod placut pe cei din jur. Este un an al schimbarilor pentru cele nascute sub acest semn. Va urmati propriile instincte, ignorati cu desavarsire parerile celorlalti si va sustineti sus si tare propriile opinii. Sunteti atat de originale, incat s-ar putea crede ca sunteti niste ciudate si este foarte posibil sa treziti suspiciuni. Un sfat: nu incercati totusi sa aduceti schimbari in relatia cu iubitul sau sotul! S-ar putea sa fie ireversibile...
Cocos- In 2008 capacitatile tale sociale ating un prag maxim. Vei fi atat de draguta, de prietenoasa si de populara incat toti vor roi in jurul tau. Uneori si fara sa vrei! Nu ai ce face, atragi oameni ca un magnet. Macar de ai atrage si persoana care te intereseaza, te gandesti... In anul anterior ai suferit atatea dezamagiri in dragoste, incat anul acesta ti-ai luat gandul de la a-ti intalni sufletul pereche. Capul sus! Printre zecile de admiratori, sigur exista cineva care sa-ti atraga atentia. Astrele spun ca o sa te indragostesti atunci cand te astepti mai putin.. In cariera, toate-s vechi si noua toate. O sa ai parte de un an fara surprize, fara intamplari neobisnuite si fara rasturnari spectaculoase de situatie. Tine-o tot asa!
Caine- Un an cu bune si rele pentru persoanele nascute sub zodia cainelui. Nu mai visa la cai verzi pe pereti si bucura-te de ceea ce ai. Anul 2008 va lua o turnura pozitiva daca iti temperezi dorinta de mai mult si te multumesti cu ceea ce ai. Incearca sa fii pragmatica atunci cand trebuie sa faci lucruri practice si viseaza atunci cand este timpul sa visezi. Problemele de care ai avut parte pana acum se vor rezolva de la sine, fara ca tu sa te straduieste prea mult. Daca vei pune in practica ceea ce visezi, fara sa te gandesti la consecinte, vei vedea ca lucruri bune se pot intampla si in viata ta. O certitudine: atata timp cat binele se intampla oricui, ti se poate intampla si tie!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri