Poate ca nu credeti cu tarie in predictiile astrale si in ce ne dezvaluie zodiile despre noi, dar de un lucru neaparat trebuie sa tineti cont: anul 2008 este anul sobolanului de pamant. Incepe la 7 februarie si se termina la 25 ianuarie 2009.
Bivol- Poate ca pentru persoanele aflate sub acest semn, anul 2008 nu este la fel de stralucit ca pentru cei din zodia sobolanului, dar lucrurile se vor imbunatati comparativ cu anul trecut. Oportunitatile vor coexista cu dezamagirile. Daca esti precauta si judeci lucrurile la rece, totul va fi ok. In primele 6 luni trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si sa nu-ti asumi riscuri carora nu le poti face fata. In cariera, sansele tale de promovare sunt maxime. Cei cu care vei lucra in mod direct iti vor aprecia eforturile si vei fi rasplatita pe masura. Din punct de vedere financiar, nu vor exista probleme, stai foarte bine la capitolul bani. Ai totusi mare grija sa nu investesti in afaceri cu un factor de risc ridicat, pentru ca s-ar putea sa clachezi. Pe plan sentimental, esti nesigura pe tine. Inca nu iti dai seama daca partenerul tau de-o viata este cel potrivit sau nu. Gandeste-te totusi bine inainte de a lua orice fel de decizie...
Tigru- Vesti bune pentru Tigru! Norocul este de partea ta. Vei avea parte de multa agitatie, miscare si libertate.. Simti nevoia acuta de libertate si vei avea parte din plin de ea. Te simti excelent in propria piele, iti regasesti bucuria de a trai si de a te bucura de lucrurile marunte si insignifiante ale vietii. Nu ai nevoie de lucruri marete care sa te faca sa te simti bine. Pur si simplu stralucesti! Emani o vitalitate si o energie iesite din comun. Vei fi irezistibila pentru cei din jurul tau. La serviciu, totul decurge ok atata timp cat ti se acorda suficient spatiu ca sa respiri, ca sa fii tu insati. Atentie insa la sanatate! Exista riscul de a te imbolnavi frecvent in aceasta perioada.
Iepure- Persoanele nascute in zodia iepurelui vor avea parte de un an provocator. Daca ti se pare ca drumul pe care ai umblat pana acum este unul prea batatorit, vei putea foarte lesne sa alegi o alta carare. Si fara regrete sau fara sa privesti in urma... Anul 2008 este pentru zodia iepurelui momentul ideal pentru a face o schimbare majora in ceea ce priveste viitorul sau. Incearca sa te debarasezi de prejudecati, lasa deoparte inhibitiile si fii tu insati chiar si atunci cand risti sa jignesti anumite persoane din jur. Astrele sunt de partea ta si iti inlesnesc actiunile pe care le intreprinzi in numele innoirii si al reorientarii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri