Poate ca nu credeti cu tarie in predictiile astrale si in ce ne dezvaluie zodiile despre noi, dar de un lucru neaparat trebuie sa tineti cont: anul 2008 este anul sobolanului de pamant. Incepe la 7 februarie si se termina la 25 ianuarie 2009.
Poate ca nu credeti cu tarie in predictiile astrale si in ce ne dezvaluie zodiile despre noi, dar de un lucru neaparat trebuie sa tineti cont: anul 2008 este anul sobolanului de pamant. Incepe la 7 februarie si se termina la 25 ianuarie 2009. Conform zodiacului chinezesc, odata cu luna februarie, vor avea loc intamplari semnificative in viata sobolanului de pamant, primul semn al zodiacului chinezesc, dar si in existenta fiecarei zodii in parte. Facand o paralela cu modul de existenta al sobolanului, anul 2008 per ansamblu se anunta a fi un an al perfidiei, al dorintei de razbunare si al riscului. Anul 2008 va fi un an al surprizelor si al neprevazutului.
Anul 2008 este anul ideal pentru a incepe noi aventuri si de a trece dincolo de limite, este un timp perfect pentru a visa, pentru a provoca si a fi provocat. Daca ai planuri pe care vrei sa le pui in practica, afla ca anul 2008 aduce cu sine multe sanse de izbanda. Acum este momentul sa reusesti in ceea ce ti-ai propus. Atentie totusi! Trage aer si piept, linisteste-te o secunda si gandeste-te foarte bine la ceea ce ai de facut pentru ca actiunile intreprinse in acest an pot avea consecinte pentru o perioada de timp indelungata.
Anul 2008 va fi un an in care se leaga si se intaresc cele mai multe legaturi de afaceri. Cei care isi asuma riscuri in acest domeniu, vor avea doar de castigat. Optand pentru solutii prompte luate la momentul potrivit, succesul lor va fi asigurat. 2008 este anul intrigilor, al puterii instinctuale. Cei ce vor sa iasa in evidenta fie prin inteligenta, fie prin perfidie, fie facand abuz de slabiciunile celor din jur vor reusi. Teoria evolutiei speciilor se aplica si pentru anul zodical 2008: cel mai bun supravietuieste! Hadeti totusi, sa aflam si cateva predictii pentru fiecare zodie in parte. Daca nu stii ce zodie esti, citeste acest articol.
Sobolan – Daca te afli sub semnnul zodiacal al sobolanului, afla ca 2008 este un an excelent pentru tine. Vei beneficia de oportunitati, de surprize placute, vei intalni persoane care te vor ajuta si iti vor schimba viata in bine. Nu te speria de necunoscut! Daca noutatea iti da fiori pe sira spinarii, afla ca balanta inclina in favoarea ta. Ai curajul de a lua decizii, nu ezita sa lupti pentru ceea ce crezi, nu pune la suflet tot ce spun ceilalti! O sa ai parte de multe conflicte in relatiile cu superiorii tai, mici scandaluri cu persoana iubita, dispute in contradictoriu cu prietenii sau cu familia. Atata timp cat accepti provocarile cu diplomatie si rafinitate, ai sanse sigure de a-i epata pe ceilalti. Prin meritele personale...
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri