Afla ce este si ce spune despre tine si personalitatea ta Caracteristica Ascunsa. Utilizam forta Caracteristicii Ascunse in momentele dificile, cand ne lovim de blocaje, amanari sau intarzieri in solutionarea situatiilor complicate.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 3

Ai tendinta de a aborda problemele usor prea superficial si de nu le acorda importanta care li se cuvine. Esti o fire artistica si de aceea creativitatea face parte din unghiul tau de perceptie a problemei. De aceea, atunci cand se agraveaza, te vei simti coplesit si vei simti ca toate se sparg deodata in capul tau. Este drept ca imaginatia este uneori solutia minune pentru solutionarea problemelor, insa uneori nu ar strica sa gandesti mai practic.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 4

Abordezi problema din toate unghiurile, o analizezi la sange, o invarti pe-o parte si pe alta, o privesti din toate punctele de vedere, mai putin insa din punct de vedere emotional.

Esti o fire realista si ai mult sange rece si de aceea, de multe ori, actionezi prompt, practic si rapid atunci cand intervine o situatie complicata. Solutiile tale nu sunt originale, insa sunt practice si conventionale. Ai insa tendinta de a ignora factorul uman si de a nu te gandi la sentimentele celorlalti atunci cand vii cu o propunere de solutionare.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 5

Problemele te iau intotdeauna prin surprindere, insa arunci la bataie cele mai noi si trasnite solutii. Schimbarea si riscul nu te inspaimanta, iar solutiile tale provoaca ceva reactii din partea celorlalti. Metodele tale sunt de fiecare data ALTFEL decat cele la care s-ar astepta cei din jur. Si ceea ce este cu adevarat fascinant este faptul ca metodele obisnuite de a iesi dintr-o situatie dificila nu ti se potrivesc. Degajarea, excentrismul si usurinta cu care le rezolvi problemele fac parte din felul tau de a fi.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 6

Dai dovada de inteligenta, iscusinta, o buna si justa perceptie a problemei, insa acest lucru nu te impiedica sa dai o amploare exagerata ingrijorarii tale. Nu de putine ori problemele iti provoaca griji in exces. Grijile provoaca la randul lor insomnii, iar insomniile te conduc la o stare de iritare. Ai tendinta de a fi poate ‘prea responsabila’ si incerci sa rezolvi si problemele altora. Nu te poti opri din a-ti faci griji pentru fiecare persoana in parte care ar putea fi afectata de deciziile tale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri