Afla ce este si ce spune despre tine si personalitatea ta Caracteristica Ascunsa. Utilizam forta Caracteristicii Ascunse in momentele dificile, cand ne lovim de blocaje, amanari sau intarzieri in solutionarea situatiilor complicate.

Ce reprezinta Caracteristica Ascunsa in numerologie?

Caracteristica Ascunsa este o cifra mai putin cunoscuta decat altele in numerologie, insa care merita, in aceeasi masura ca si celelalte cifre importante ale acestei stiinte, sa fie scoasa la lumina. In articolul de fata va vom prezenta semnificatiile acestei cifre si va vom explica cum se calculeaza. Caracteristica Ascunsa este o cifra la a carei energie nu apelam intotdeauna chiar daca ne dam seama de posibilitatile si puterea sa nedescoperita.

Utilizam energia si vibratia de forta a Caracteristicii Ascunse in momentele dificile, cand ne lovim de blocaje, amanari sau intarzieri in solutionarea situatiilor complicate cu care ne confruntam. Aceasta Cifra reprezinta totodata felul in care gestionezi problemele si le depasesti, reactia personala in fata problemelor, modalitatea prin care faci fata situatiilor dificile.

Cum se calculeaza Caracteristica Ascunsa?

Se numara literele din care este format numele tau complet.

Daca numele tau complet numara peste 10 litere, acestea se aduna intre ele pana cand ramane unul singur. Numele de Camelia Radu spre exemplu este alcatuit din 11 litere. 11= 1+1 = 2. Prin urmare, caracteristica ascunsa pentru Camelia Radu este 2.

Ce spune despre tine Caracteristica Ascunsa?

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 1

Originalitatea este felul tau de a face fata problemelor. Le percepi mai degraba drept provocari decat blocaje. Nu le amani si nici nu le lasi pentru ziua de maine. Nu le lasi pe seama celorlalti si de obicei initiativa rezolvarii lor iti apartine. Nu lasi problemele sa se adune toate odata, ci le rezolvi pe rand, strategic, cu rapiditate, preluand responsabilitatea lor.

In cazul in care Caracteristica ta Ascunsa este 2

Atunci cand te confrunti cu o situatie dificila, nu eziti sa apelezi la asul tau din maneca si anume la simtul tau diplomatic si la abilitatea de negociator. Dispui de rabdare si calm, abordezi problema din toate punctele de vedere chiar daca te sperie usor complexitatea ei. Ai prefera ca altcineva sa preia pe umerii sai responsabilitatea situatiei in care te afli, insa te implici cu totul daca la orizont nu se arata niciun amator.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri