Kudi-Praji te imbie la concurs: iesi in lume cu prajitura ta fashionista! Inscrie-te acum, colegele noastre de la Kudika ti-au copt un concurs delicios!

Kudi-Praji te imbie la concurs: iesi in lume cu prajitura ta fashionista! Inscrie-te acum, colegele noastre de la Kudika ti-au copt un concurs delicios!

Pentru ca gatitul e in trend si a devenit una dintre ocupatiile tale preferate, ne-am decis sa te incurajam: arata-ne una dintre prajiturile tale delicioase si iti echipam bucataria cu electrocasnice Philips! In plus, facem schimb si de retete.

Surprinde-ti prajitura preferata intr-o ipostaza cat mai flatanta si incarca fotografia pe Kudika. Lauda-te cu folos si strange voturi de la prieteni pentru a fi rasplatita cu un ajutor in bucatarie! Marele premiu: 1 storcator de fructe Philips HR1858 + 1 mixer vertical multifunctional Philips HR1613 si alte doua premii a cate un mixer vertical multifunctional Philips HR1613.Vezi premiile aici.

Prajitura ta fashionista iti poate echipa bucataria! Incarca o poza cu o prajitura facuta de tine, adauga reteta si invita-ti prietenii sa voteze prajitura ta!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot” Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri