Kudi-Praji te imbie la concurs: iesi in lume cu prajitura ta fashionista! Inscrie-te acum, colegele noastre de la Kudika ti-au copt un concurs delicios!

Kudi-Praji te imbie la concurs: iesi in lume cu prajitura ta fashionista! Inscrie-te acum, colegele noastre de la Kudika ti-au copt un concurs delicios!

Pentru ca gatitul e in trend si a devenit una dintre ocupatiile tale preferate, ne-am decis sa te incurajam: arata-ne una dintre prajiturile tale delicioase si iti echipam bucataria cu electrocasnice Philips! In plus, facem schimb si de retete.

Surprinde-ti prajitura preferata intr-o ipostaza cat mai flatanta si incarca fotografia pe Kudika. Lauda-te cu folos si strange voturi de la prieteni pentru a fi rasplatita cu un ajutor in bucatarie! Marele premiu: 1 storcator de fructe Philips HR1858 + 1 mixer vertical multifunctional Philips HR1613 si alte doua premii a cate un mixer vertical multifunctional Philips HR1613.Vezi premiile aici.

Prajitura ta fashionista iti poate echipa bucataria! Incarca o poza cu o prajitura facuta de tine, adauga reteta si invita-ti prietenii sa voteze prajitura ta!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Principiile de bază ale mașinii CNC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri