17 August 2011 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Ai o multime de motive care te pot face fericita, iar zambetul este poate, cea mai frumoasa minune a umanitatii. Zambetul este in fiecare din noi, este una dintre cele mai fascinante forme de relationare cu ceilalti. Zambetul ne face mai buni, mai sanatosi si mai victoriosi.

9.  Zambetul se ia

Un experiment desfasurat in Suedia a aratat ca oamenilor le este foarte dificil sa isi mentina starea de incordare faciala atunci cand alte persoane zambesc in jurul lor. Colturile buzelor incep sa se ridice fara ca noi sa bagam de seama atunci cand suntem inconjurati de o atmosfera pozitiva, plina de zambete. Zambeste si lumea va zambi odata cu tine!

10.  Zambetul te ajuta profesional

Cu cat zambesti mai mult, cu atat pari mai increzatoare iar acest sentiment  va aduce cu sine si aprecierea celorlalti. Zambeste pentru a invoca si increderea in propriile puteri si in propriul farmec,  care sunt atat de mult apreciate a in societatea noastra concurentiala.

11.  Pastreaza-ti pozitivitatea zambind

Incearca acest test. Zambeste si apoi incearca sa te gandesti la ceva negativ fara sa iti pierzi zambetul. Vei vedea cat de dificil iti este sa gandesti negativ. Aceasta pentru ca, atunci cand zambim transmitem un fel de mesaj catre corpul nostru care ii spune: “Viata este frumoasa!” . Asa ca, stai departe de depresii, griji si stres, surazand.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

12.  Zambetul face lumea mai buna

Zambetul este un canal invizibil care ne uneste pe toti. Intelepciunea oamenilor porneste din inima insa ramasa acolo, ar fi utila doar pentru noi insine. Pentru ca acea intelepciune sa transforme lumea intr-un loc mai bun, ea este exprimata prin intermediul zambetului. Zambetul este simbol al deschiderii noastre catre ceilalti.

13.  Zambetul reflecta grija noastra fata de ceilalti

Zambetul reflecta bunatatea noastra si deschiderea pe care o avem fata de ceilalti. Cand ne incruntam, ne strangem buzele, ne ascundem dintii, in felul acesta transmitem catre ceilalti un mesaj ferm: "Nu vreau sa am de-a face cu voi", "Nu vreau sa ma deschid". Dar atunci cand zambim din inima, le spunem oamenilor: "Da, vreau sa va cunosc, vreau sa va impartasesc trairile mele". Zambetul este ca o fereastra catre sufletul vostru. In felul acesta, oamenii pot vedea ca sunteti o persoana buna, grijulie si deschisa.

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Foto front si main: By sun ok /Shutterstock

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri