In povestile copiilor de astazi, balaurii si capcaunii nu mai sunt personajele negative. Astazi, pericolele sunt cat se poate de reale iar ei le transpun imaginar. Rebeca, o fetita de 10 ani, a scris pentru Garbo.ro o poveste despre Willma, vrajitoarea de pe internet. Amuzati-va si in acelasi timp folositi povestioara in scop didactic, pentru copiii vostri!

Asa ca l-a teleportat la sectia de politie unde a fost inchis tot restul vieti lui. Dupa ce l-a teleportat a sunat-o pe mama ei si i-a zis sa vina acasa ca are ceva important sa ii spuna. Asa ca a ajuns mama Wilmei acasa si a intrebat-o:

– Draga mea, ce ti s-a intamplat?

– Mama, nu te-am ascultat si am mers pe Facebook cat ai fost tu plecata. Mi-a dat un mesaj o fata care era de fapt baiat, spunand este de varsta mea si ca traieste in acelasi oras in care locuim si noi. Iar dupa aceea a venit aici si a incercat sa ma omoare. Dar eu l-am inghetat si l-am teleportat la sectia de politie! O sa ma ierti vreodata, mami???

– Te-am iertat deja! Eu nu te-am lasat niciodata singura. Mi-am luat globul de cristal cu mine si m-am uitat mereu la tine.

– O, mami, esti cea mai buna mama din tot universul. De data asta chiar iti promit sa nu mai merg niciodata pe Facebook fara acordul tau. Promit!!!
 

Si asa s-a incheiat povestea Wilmei. Niciodata sa nu uitati sa va ascultati parintii. Caci daca nu ii ascultati, vi se poate intampla ce i s-a intamplat si Wilmei!

Foto front si main: By New Africa /Shutterstock

O poveste de Rebeca Dumitrascu
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri