In povestile copiilor de astazi, balaurii si capcaunii nu mai sunt personajele negative. Astazi, pericolele sunt cat se poate de reale iar ei le transpun imaginar. Rebeca, o fetita de 10 ani, a scris pentru Garbo.ro o poveste despre Willma, vrajitoarea de pe internet. Amuzati-va si in acelasi timp folositi povestioara in scop didactic, pentru copiii vostri!

– Hary… De ce ai zis muhahahahahahaha?

– Aaaaa, doar pentru ca imi place sa zic muhahahahahaha. Ma crezi?

– De ce nu ai zis asta de la bun inceput? Sigur ca te cred! Dar, Hary… nu prea mai pot sa vorbesc. Trebuie sa ma duc la baie. Paaaa! "Acum ca e la baie pot sa merg acasa la ea si s-o omor"

Dintr-o data Wilma a auzit un mare buffff si a fugit din baie drept la usa de la intrare! Cand a vazut cine era la usa, Wilma a intrebat :

– Cine esti ?

– Sunt Hary si sunt baiat!

– Nu se poate. Hary e fata, daaaaaa!

– Draga, ca sa stii… Hary e un nume de baiat!

– Acum se explica totul, zise Wilma gandindu-se la norisori plutitori!

– Acum o se te omor. Hahahahahahahahaha!

– Nuuuuuuuu!!!

– Nu mai tipa!

– Nuuuuuuuuuuuu!
 

Dupa doua ore:

– Nuuuuu. Ahhhh, nu mai am voce ! Nu mai pot sa tip.
Dupa ce Hary nu a mai auzit nimic a cautat prin buzunare si a gasit un pistol. S-a gandit ca putea sa o omoare pe Wilma cu el. Dar, dupa aceea, Wilma l-a intrebat pe Hary de ce vrea sa o omoare. Iar Hary a zis:

– Ei bine, stii ca pe mine, cand eram de varsta ta, parinti mei nu ma lasau sa stau pe Facebook din cauza ca mi se putea intampla ceva rau. Asa ca eu am jurat ca ii voi ucide pe toti copiii care intra pe Facebook si vorbesc cu strainii!

– Deci ai mai omorat copii?

– Nu vei fi tu primul copil ! Wilma… Cand ajung la numarul trei, sa fii sigura ca vei muri. Ok?

– Ok! Mie mi se pare corect sa ma anunti din timp.

– Deci… Unu…. Doi…!

Cand Wilma a auzit numarul trei si-a amintit ceva foarte important: ca este o vrajitoare. Vraja care i-a venit in minte era cea de inghetare: “inghet, inghetat, ingheata repede!”.

Asa ca a zis-o in ultima secunda si l-a inghetat pe Hary. Dupa aceea, s-a gandit ce sa faca cu el: "Am inghetat un criminal, dar acum ce sa fac cu el? Aa, gata. Il teleportez la sectia de politie! Super cool. Vraja e <>”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri