Iata ce spune grupa de sange despre aspectele negative ale personalitatii partenerului tau:

Uneori ii lipseste ambitia si puterea de munca, asteptandu-se ca norocul sa ii pice din cer. In fata problemelor, se simte neputincios. Este impulsiv si actioneaza fara sa stea prea mult pe ganduri. Ia decizii fara a se gandi la consecintele deciziei. Nu il intereseaza rezultatele actiunilor sale. Este atat de preocupat sa traiasca clipa, incat nu il mai intereseaza ceea ce i se poate intampla maine. In relatiile sale de iubire, are tendinta de a fi nestatornic si sovaielnic. Are tendinta de a fi egoist. Il preocupa mai degraba binele personal decat binele partenerei sale. Ideea de angajament pe termen lung il sperie.

Grupa de sange AB – Defectele barbatului “Aibii gata”

In personalitatea barbatului cu grupa de sange AB se imbina atat trasaturi apartinand grupei de sange A, cat si trasaturi apartinand grupei de sange B. I se reproseaza de multe ori caracterul rau rece si distant si faptul ca nu isi expune emotiile. Barbatul “Aibii gata” este expert in a-si ascunde sentimentele. Este haotic uneori in gandire. Ii lipsesc tactul si diplomatia. Are uneori tendinta de a spune chiar si ceea ce nu gandeste, iar cuvintele sale ii pot rani cu usurinta pe cei din jur. Este intimidant uneori si irascibil. Se enerveaza cu usurinta si este sarcastic si critic cu defectele celorlalti, insa excesiv de tolerant cu cele proprii. Are in vedere doar privirea de ansamblu si omite sa aiba in vedere si detaliile. Abordeaza uneori atitudinea de superioritate a celui care stie totul si este convins ca are dreptate. Din actiunile si spusele sale lipseste moderatia. In relatiile sale de iubire, este suspicios si lipsit de imaginatie. Are asteptari inalte de la partenera sa, insa daruieste putin si la un moment dat uita sa mai investeasca in relatia sa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri