Iata 10 motive ...

Cu totii bem cafea inainte sa ne incepem ziua si, de multe ori, aruncam zatul ramas fata sa ne gandim cate alternative ne poate oferi acesta.

Daca stam bine sa ne gandim, zatul de cafea are numeroase utilizari pe langa aceea de a produce cafeaua lichida. Poate fi folosit pentru ingrijirea animalelor de companie, pentru gradinarit sau chiar ca insecticid.

Mai mult de atat, folosirea zatului de cafea este cat se poate de prietenoasa cu mediul inconjurator. Haideti sa incercam sa ne gandim de doua ori inainte a il arunca la cosul de gunoi.

10 motive pentru care sa nu aruncam zatul de cafea

1. Exfoliant pentru piele

Desi pare ceva nefolositor, masarea pielii cu zat de cafea este o idee extraordinara. Extractul de cafea indeparteaza prin masajul cu zat celulele moarte ale pielii, rezultatul fiind o epiderma mai frumoasa si catifelata. In acest mod puteti si sa economisiti resurse financiare folosind un produs natural, ecologic si simplu. Nu va mai trebui sa dati bani pe sedinte la dermatolog ori pe creme scumpe din comert.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

2. Lotiune pentru stralucirea parului

Toate femeile isi doresc sa aiba un par superb si stralucitor. Spalandu-va cu zatul ramas de la cafea (si apoi clatind foarte bine) veti observa in scurt timp rezultate majore in imbunatatirea aspectului podoabei capilare.

3. Colorant

Daca dorim sa obtinem un colorant din zatul de cafea trebuie sa il combinam cu apa fierbinte. Vopseaua maro obtinuta este buna pentru textile, lucrari de arta sau orice alta intrebuintare care va vine in imaginatie. Mai natural de atat nu se poate!

4. Deodorant pentru incaltaminte

Traim intr-o era in care suntem foarte ocupate si avem mereu un drum de facut. Din aceasta cauza putem suferi de picioare urat mirositoare. Pentru a reduce mirosul pantofilor puneti in acestia zat de cafea. Pe picioare spalati-va cu extract de cafea si clatiti cu apa calduta.

5. Deodorant pentru frigider

Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Atunci cand depozitam diferite lucruri in frigider este posibil ca acesta sa capete mirosuri neplacute. Acestea pot fi insa indepartate folosind un bol de zat de cafea. Astfel, deodorantul pe baza de cafea va absorbi gradual aromele nedorite.

6. Intretinerea semineului

Atunci cand curatam semineul, praful de la acesta este un obstacol deloc de trecut cu vederea. El poate irita ochii si sinusurile si, in plus, poate murdari destul de rau zonele invecinate. O mana de zat ud aruncata in semineu va tine praful la locul lui si va reduce cantitatea care se ridica in aer in momentul in care il curatam.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri