Numerologia este o stiinta care iti poate dezvalui care sunt defectele partenerului tau. Barbatul cu numarul 1 ca cifra reprezentativa este posesiv, gelos si nu are suficient de multa incredere in partenera sa.

Numerologia este o stiinta care iti poate dezvalui care sunt defectele partenerului tau. Pentru a le afla, trebuie sa faci un calcul simplu pornind de la ziua de nastere ale acestuia. Se insumeaza cifra zilei de nastere cu cifra/ cifrele lunii si cu cifrele prezente in anul nasterii. Daca rezultatul este format din doua cifre, cifrele respective se aduna intre ele pana cand ramane una singura. Spre exemplu, daca este nascut in data de 7. 02. 1970 se aduna astfel: 7 (ziua nasterii) + 0+2 (luna nasterii) + 1+9+7+0. Cifra obtinuta este 26. Pentru ca este formata din doua cifre, se aduna aceste doua cifre intre ele: 2+6=8. Prin urmare, ii poti afla defectele intr-o relatie de iubire citind descrierea de la numarul 8.

1 –Este posesiv, gelos si nu are suficient de multa incredere in partenera sa. Cere mult, insa uneori ofera prea putin. Tine prea mult la propria persoana si uneori da dovada de lipsa de sensibilitate fata de partenera sa. Vrea sa fie apreciat, magulit si daca nu i se acorda suficient de multa atentie isi pune masca sa de om egoist si indiferent. Ii place sa fie partea dominanta in relatia sa. Are tendinta de a crede ca problemele care apar din cuplu sunt intotdeauna cauzate de partener.


2
– La inceputul unei relatii se implica total, dand tot ce are mai bun din el pentru ca mai apoi sa se retraga in lumea sa, lasand relatia sa evolueze dupa voia partenerei si a sortii. Pe masura ce relatia avanseaza, are tendinta de a-si pierde interesul pentru mentinerea iubirii intr-o relatie. In fata conflictelor are o atitudine pasiva. Nu intentioneaza sa o rezolve. Inchide ochii si refuza sa vada ca iubirea trebuie intretinuta, amplificata, scuturata uneori din letargie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

3 – Superficialitatea personalitatii acestui tip de barbat se reflecta si asupra comportamentului sau intr-o relatie. Acest barbat se hotaraste cu greu sa intre intr-o relatie pentru ca tine enorm la libertatea ta si ii place sa copilareasca cat mai mult. Are tendinta de a trata problemele care apar pe parcursul unei relatii cu prea multa usurime pentru a fi realmente rezolvate. Se plictiseste usor si are tendinta de a trage cu ochiul si la teritoriile interzise, cele din afara relatiei sale legitime.

4 – Este adevarat ca este loial si devotat partenerei sau sotiei sale, insa acest barbat se lasa acaparat intru totul de rutina in relatia sa de iubire. Uneori, are o gandire ingusta, inflexibila, poate chiar materialista. Este lipsit de spontaneitate. Rigiditatea si spiritul sau practic lasa prea putin loc romantismului. Se daruieste partenerei sale doar pe jumatate. Eforturile sale de a-si face relatia sa functioneze se reduc uneori la eforturi materiale. A asigura un trai frumos partenerei sale este echivalent pentru acest barbat cu a o face fericita.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri