Situatiile stresante sunt aproape inevitabile in viata alerta si moderna pe care o ducem. Haideti sa aflam impreuna ce sfaturi anti-stres ar trebui sa urmam in functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut.

Fecioara

Dat fiind faptul ca sunteti persoane harnice, nu prea va gasiti timp pentru a va relaxa. Supararile dumneavoastra provin din cauza problemelor marunte de la munca sau a lucrurilor care nu merg asa cum a fost stabilit.

Faceti-va o lista cu prioritati pe care sa o rezolvati folosindu-va de abilitatile si energia pe care le posedati. Important este, de asemenea, sa invatati sa ganditi obiectiv – puteti observa cum astfel problemele se vor rezolva de la sine.

Balanta

Ca native ale zodiei Balanta sunteti nehotarate si va vine greu sa alegeti o modalitate de a solutiona problemele. Mai mult, incercati sa fiti cinstite intotdeauna, iar nedreptatea va supara.

In loc sa va framantati atunci cand vedeti nedreptate, folositi-va energia de care dispuneti pentru a face ceva folositor. Incetati sa va stresati din cauza situatiilot pe care nu aveti puterea sa le schimbati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

Scorpion

Deoarece aveti tendinta sa adoptati o atitudine de superioritate, va enervati foarte repede atunci cand cineva nu impartaseste opiniile dumneavoastra si rezolva problemele intr-un mod diferit. Invatati ca nu sunteti singure pe lume si exista persoane care au pareri si dorinte distincte.

Cu cat veti fi mai docile, mai putin exigente si mai adaptabile, starile de stres provocate de individualitatea celorlalti vor disparea.

Sagetator

Nativele zodiei Sagetator aspira intotdeauna la lucruri irealizabile, iar o nereusita le infurie. De asemenea, sunt sincere si directe, spunand adesea lucruri care ii supara pe cei din jur. Toate acestea duc la situatii creatoare de stres.

Important pentru dumneavoastra este sa invatati sa va cantariti cuvintele, sa ii ascultati pe ceilalti si sa reparati o greseala atunci cand o faceti. Cuvintele sunt mai importante decat credeti.

Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Capricorn

Sunteti ambitioase si capabile sa va concentrati asupra problemelor personale. Totusi, atunci cand ceva nu va iese, deveniti mahnite si pana nu se rezolva problema, aceasta dispozitie nu dispare.

Dumneavoastra trebuie sa invatati sa va bucurati de lucrurile simple care vi se intampla pentru ca acestea va vor ajuta sa scapati de tensiune. Faceti ceva ce va place foarte mult, iar cand o sa va destresati, veti putea sa ganditi din nou limpede, fara sa va enervati.

Varsator


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri